Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 16.01.2015.
12:27 >> 19:26h
Vestionline A

Januarska fudbalska pijaca: Klose ide "preko bare", Pazarci se pojačali

Zimski prelazni rok je u jeku. Vezista Atletiko Madrida Mario Suarez na putu je za Milano, gde bi trebalo da u dresu Intera ostane najmanje do juna meseca. Trener Arsenala Arsen Venger namerio se da kupi Marsela Brozovića iz zagrebačkog Dinama i pokvari planove Milana i Napolija. Nemački veteran Miroslav Klose mogao bi u MLS. Na domaćoj fudbalskoj pijacii, Novi Pazar je doveo Filipa Arsenijevića.

Beta/AP/A. C.
Poslednja opcija za vezni red Intera: Mario Suarez
 

Na portalu Vestionline pratite iz minuta u minut dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

19:25 - Inter se uključio u utrku za Matiju Destra kojeg žele i Arsenal, Čelsi i Tottenhem. U suportnom transferu bi otišao golaman nero-azura Samir Handanovič.

19:23 - Tottenham je započeo pregovore sa Sasuolom oko Simonea Zaze. Problem bi mogao stvoriti Juventus koji ima deo prava na igrača, piše "Dejli ekspres".
18:41 - Menadžer Marka Rojsa, Dirk Hebel, demantovao je pisanja španskih medija da će njegov klijent na leto preći u Real Madrid.
17:33 - Darko Lazović je bio na pregovorima u Đenovi, ali dogovor nije postignut pa je još igrač Crvene zvezde.
17:25 - Real Madrid razmišlja o dovođenju Joakima Leva na klupu posle Evropskog prvenstva 2016. godine, piše "Mundo deportivo"
17:17 - Miroslav Klose definitivno se neće vratiti u Verder, ali bi vrlo lako mogao napustiti Lacio i otići u Sjedinjene Američke Države, piše Bild. Rekorder po broju golova na Svetskim prvenstvima ove sezone u redovima rismkih nebesko-plavih jer prednost ima naš reprezentativac Filip Đorđević, pa je u nekoliko navrata izjavio da je nezadovoljan malom minutažom.
17:15 - Mančester Junajted je spreman da stavi na raspolaganju Luju van Galu 190 miliona evra za prelazne rokove u ovoj godini kako bi bili konkurentni Čelsiju i Mančester Sitiju. Kevin Strotman i Mats Humels su u prvom planu, pišu britanski mediji.

16:50 - Fudbalski klub Novi Pazar angažovao je Filipa Arsenijevića, koji će u tom superligašu provesti narednih šest meseci. Ovaj 31-godišnji ofanzivni vezista je tokom jesenje polusezone nosio dres Jagodine, a igrao je i za kazahstanski Šahtjor Kargandi, grčki Padrakikos, Javor, Sevojno, Mačvu, OFK Beograd i užičku Slobodu.

15.08 - Jan M’Vila je prihvatio činjenicu da ga Inter nema u planovima, pa će raskinuti saradnju sa Italijanima i vratiti se u Rubin. 

14.04 - Verder iz Bremena je potvrdio interesovanje za Miroslavom Kloseom, a nemački klub ima konkurenciju timova iz MLS lige, tvrdi nemački Bild.

13.54 - Marko Marin napušta Fiorentinu. On će ove zime najverovatnije napustiti Firencu i vratiti se u Čelsi koji ga je pozajmio letos. Vinćenco Montela razmišlja da dovede Mohameda Salaha iz istog kluba, takođe na pozajmicu. 
13.19 - Arsenal se opet fokusirao na mlade igrače, pa je 15-godišnji igrač Plzena Martin Grajcijar na svom Fejsbuk profilu otkrio da se dogovorio sa "tobdžijama" i da u subotu putuje u London. Još jedno maloletno pojačanje Arsena Vengera.
12.29 - Kineski Gvangžu Evergrande je doveo doskorašnjeg napadača Salcburga Alana Karvalja i to za "tričavih" 11.100.000 evra, potvrđeno je na zvaničnom sajtu kluba. Brazilac je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Gvangžuom. 
11.53 - Ne samo da je Bešiktaš zainteresovan za Mohameda Salaha već želi još

jednog igrača Čelsija, mladog vezistu Nejtana Akea i predstavnici turskog kluba
su u Londonu kako bi završili posao. 
11.42 - Totenhem je kontaktirao Sasuolo u vezi transfera Simonea Zaze, ali i Juventus se pita u vezi Italijana zato što imaju opciju da otkupe njegov ugovor za 15.000.000 evra na kraju ove sezone,  ili 18.000.000 evra u junu 2016. godine. Glavni ljudi londonske ekipe će se danas sastati sa Italijanima. 
11.25 - Mario Suarez može na pozajmicu u Inter. "Jorgandžije" su prihvatile da pošalju igrača u Milano na šest meseci, uz opciju otkupa ugovora na leto, iako su isprva odbijali ovu opciju.
10.55 - Marcelo Brozović je meta Milana, Napolija i Arsenala, a igračev agent tvrdi da je vezista Dinama iz Zagreba spreman da pojača "tobdžije", a Arsen Venger će za hrvatskog reprezentativca morati da izdvoji oko 7.800.000 evra. Brozović može odmah da zaigra za londonski tim.
10.46 - Matija Nastasić se bar na šest meseci skrasio u Šalkeu, iako su se letos i jesenas kao zainteresovani pominjali samo italijanski klubovi. Štampa sa "čizme" otkriva da su i ove zime timovi sa Apenina bili aktivni u želji da dovedu srpskog štopera – Milan, Lacio i na kraju čak i Inter su ostali praznih ruku. 
10.39 - Alan Pardju je priznao da Kristal Palas nije uspeo da ubedi Džermejna Defoa da pređe na "Selhurst Park", umesto njega doveden je Jaja Sanogo na pozajmicu iz Arsenala, ali klub i dalje traži drugog napadača. Defo bi trebalo da potpiše za Sanderlend. 
10.25 - Solunski crno-beli aktivni su na tržištu u ovom prelaznom roku, a jedan od glavnih pikova trenera Angelosa Anastazijadisa je povremeni reprezentativac Srbije Miralem Sulejmani.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online