Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 25.01.2015.
12:15 >> 20:58h
Vestionline A

Januarska fudbalska pijaca: Krstičić bi u Bolonju, Krasić među crno-bele?

Bliži se kraj prelaznog roka. Vezni fudbaler Sampdorije Nenad Krstičić na izlaznim je vratima kluba i jednom nogom je u Bolonji. Nekadašnji srpski reprezentativac Miloš Krasić ozbiljna je meta PAOK-a, pa ofanzivni vezista odbacuje sve ponude koje su mu stigle iz Rusije.

Reuters
Rastanak sa Fenerbahčeom se primakao: Miloš Krasić

Na portalu Vestionline pratite iz minuta u minut dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

20:38 - Još jedna vest sa "Ostrva". Trener Arsenala Arsen Venger rekao je danas da je taj klub veoma blizu potpisivanja ugovora sa igračem Viljareala Gabrijelom Paulistom. Portal "goal.com" je prošle nedelje pisao da je Brazilac blizu prelaska u Arsenal, koji je za njega spreman da izdvoji 20 miliona evra. Na pitanje novinara, posle utakmice FA kupa protiv Brajtona, da li su tačni ti medijski navodi, Venger je kazao:

- Tačno je. Jako smo blizu dogovora. Mislim da bi sve trebalo da bude gotovo sutra - rekao je Venger. 

19:31 - Mančester junajted prebukiran je u napadu, ali je odbrana prilično tanka...  Luj Van Gal izlaz vidi u Tomasu N'Kulu iz Olimpik Marseja koji igra odlično ove sezone, a nije preskup kao Mats Humel ili Markinjos koji su se pominjali.
18:44 - Problemi u ofanzivnoj liniji Liverpula su ogromni. Napadači neefikasni, rezultati užasni. Kao moguća pojačanja pominju se Karim Benzema i Aleksandar Lakazet. Cifra oko koje se "vrti" dovođenje pomenute dvojice je jača od 60 miliona evra, pa se postavlja pitanje koliko je to realno...
16:25 - Bura u PSŽ-u očigledno ne jenjava. Među napadačima vlada opšte rasulo, a Ezekjel Laveci izgleda će prvi izaći iz "pariske ludnice". Navodno je Valensija poslala ponudu za Argentinca vrednu 12 miliona evra, što "sveci" ne bi trebalo da odbiju. Mediji u Španiji pišu da je sve praktično već dogovoreno, ali ako se uzme u obzir da je (kao i u svakom prelaznom roku) bilo novinarskih "buva", može se dogoditi da Laveci ipak ostane u timu Rolana Blana.

15.07 - Talentovani bek Maribora Petar Stojanović je na pragu Hanovera, prenosi "Kiker". Stojanović je prošao medicinske preglede i u ponedeljak će zvanično postati novi igrač. Maribor bi trebalo da dobije nešto ispod dva miliona evra na ime obeštećenja.

13.31 - Francuski list "Le Parisijen" potvrdio je informaciju da štopera PSŽ-a

Markinjosa želi Mančester Junajted. Tačnije, to je učinio agent mladog Brazilca, u razgovoru za pomenute novine.
- Da, istina je. Mančester Junajted želi Markinjosa. Ali, tek na leto moći ćemo da
razgovaramo o mogućem transferu, pošto je predsednik PSŽ-a rekao da je sada to nemoguće - rekao je Đulijano Bertolući. 

12.00 - Viljareal je brzo pronašao zamenu za Gabrijela Paulistu, koji je otišao u Arsenal. U pitanju je štoper Napolija Henrike, koji je prošlog leta stigao iz Palmeirasa za 4.000.000 evra. Ipak, njemu ugovor ističe tek za tri godine, pa će "žuta podmornica" morati da istrese novac iz novčanika ako želi brazilskog 28-godišnjaka.

11.34 - Prvi čovek Palerma Mauricio Zamparini rekao je da je klub na korak od produžetka saradnje sa jednim od najboljih igrača – Paulom Dibalom. Kojeg, inače, on ceni na minimum 40.000.000 evra. Podsetimo, za njega se interesuju Mančester junajted, Real Madrid, Bajern, Čelsi i Pari Sen Žermen.
10.47 - Iz Turske stiže informacija da je Miloš Krasić vrlo blizu odlaska u grčki PAOK. Iako se dosta pisalo o tome da bi Krasić mogao da se vrati u Rusiju, on izgleda želi samo PAOK, koji je već uspostavio kontakt sa čelnicima Fenera, koji jedva čekaju da srpskom internacionalcu vide leđa.
10.49 - Ukrajinski reprezentativac Marko Dević narednih šest meseci provešće na pozajmici u katarskom Al Rajanu.
10.45 - Nenad Krstičić u Sampdoriji ne dobija prostor za igru i sve je izvesnije da će promeniti sredinu. Italijanski mediji navode da je navodno postigao dogovor o prelasku u Bolonju na šestomesečnu pozajmicu, uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone. 
10.33 - Parma je i zvanično pozvala 31-godišnjeg napadača Lisandra Lopeza da dođe na "Enio Tardini". Bivši centarfor Liona trenutno nastupa za Al Garafu, a tehnički direktor Parme Antonelo Preiti potvrdio je da Parma ozbiljno razmišlja o Lopezu, nekadašnjem napadaču Liona i Porta.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online