Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 24.01.2015.
10:58 >> 22:58h
Vestionline A

Januarska fudbalska pijaca: Eto najzad u Sampdoriji, Srbin blizu Hamburga, Junajted bi Dragovića

Još samo sedam dana ostalo je do kraja prelaznog roka. Tek se očekuju spektakularni transferi. Argentinac Ezekijel Laveci blizu je prelaska u Liverpul, pošto trener PSŽ-a Loran Blan više ne računa na usluge problematičnog napadača. Dirk Kajt bi karijeru da završi u Fejenordu. Pol Pogba bi mogao da postane najskuplji fudbaler u istoriji. Roberto Manćini želi u Inter da dovede Jaju Turea sa kojim je sjajno sarađivao u Mančester Sitiju, dok je na izlaznim vratima "nero-azura" Zdravko Kuzmanović, koji bi mogao da se vrati u Bundesligu.

Beta/AP/T. C.
Nije se snašao u Parizu: Ezekijel Laveci uskoro napušta "Park prinčeva"

Na portalu Vestionline pratite iz minuta u minut dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

22:05 - Viljareal se oprostio od štopera Gabrijela Pauliste, koji je potpisao za Arsenal, i pozdravio novog napadača, Džoela Kempbela. Arsen Venger je tako odradio ogroman posao i značajno pojačao odbranu "tobdžija".

20:55 - Austrijski list "Kronen Cajtung" piše da je 23-godišnji štoper kijevskog Dinama Aleksandar Dragović igrač po meri Mančester Junajteda i da Luj van Gal neće štedeti novac da ga dovede. Juče smo vam pisali o tome da su "đavoli" spremili 20.000.000 evra, a navodi se da je i porodica Glejzer dala zeleno svetlo da se krene u ofanzivu na reprezentativca Austrije.
18:35 - "Gazeta" piše da je Inter pronašao novu metu, koju želi da dovede do kraja prelaznog roka – u pitanju je 25-godišnji bek Torina Mateo Darmijan. Ipak, veliko je pitanje koliko je uprava "bikova" spremna da se odrekne italijanskog reprezentativca.
17:51 - Samjuel Eto je novi igrač Sampdorije! Najveća transfer saga januarskog

prelaznog roka je završena. Nešto pre 17.00 Eto sleteo je na aerodrom u Rimu,
gde su ga očekali predstavnici Sampdorije, zatim je obavio medicinske testove i
potpisao ugovor sa klubom iz Đenove.
17:05 - Dojučerašnji napadač Benfike Franko Jara (26) postao je novi igrač Olimpijakosa. On će narednih šest meseci provesti na pozajmici, a crveno-beli će imati mogućnost otkupa kompletnog ugovora u junu.

16:53 - Crvena zvezda odložila je predstavljanje novog pojačanja, reprezentativca Crne Gore Vladimira Jovovića, iako je bila zakazana njegova promocija, jer nisu utanačeni još neki detalji sa njegovim klubom Sutjeskom.

16:43 - Nekadašnji napadač Intera Adrijano još čeka dozvolu da pređe u francuskog drugoligaša Avr. Brazilac je još u domovini i njegov agent je otkrio da on želi da se preseli u Evropu, ali da neće krenuti na put dok ne dobije potvrdu da je transfer odobren. 
15:54 - Posle epizode u Kini, iskusni napadač Alberto Đilardino vraća se u Seriju A, u Fiorentinu, u kojoj je pružao najbolje partije u tandemu sa Rumunom Adrijanom Mutuom.
15:48 - Nemački Hamburger i dalje je zainteresovan za dovođenje srpskog reprezentativca iz Intera Zdravka Kuzmanovića. Bundesligaš, kome ne svetaju ruže poslednjih godina, bi našeg fudbalera prvo doveo na pozajmicu, a na leto, ako zadovolji, platio "nero-azurima" 4.000.000 evra. Pita se Inter. Kod novog trenera milanskog giganta Roberta Manćinija, Kuzmanović nije standardan prvotimac.
15:44 - Velika želja trenera Crvene zvezde Nenada Lalatovića i doskorašnji član italijanske Verone, Rade Krunić, novo je pojačanje novosadske Vojvodine, saznaje portal mozzartsport.com.
15:25 - Bivši trener Juventusa Antonio Konte priznao je da ne isključuje mogućnost da se u budućnosti vrati na klupu "stare dame".
14:50 - Nekadašnji as Reala Rojston Drente novi je fudbaler turskog Kajzerija. Holanđanin je prethodnih sezona igrao za Reding, a pre toga za Everton, ali nije ostavio neki dublji trag na Ostrvu.
13:42 - Trener Intera Roberto Manćini želi na "Đuzepe Meacu" da dovede vezistu Mančester Siija Jaju Turea, sa kojim je sjajno sarađivao kada je Italijan bio na klupi "građana". Italijanski mediji pišu kako reprezentativac Obale Slonovače veoma ceni Manćinija i da bi pristao na značajno smanjenje plate, koji u SitIju iznosi 7 miliiona evra. Naravno, Inter nema taj novac, a Jaja bi verovatno pristao na polovinu te sume.
13:35 - Pol Pogba je najinteresantniji igrač na fudbalskom tržištu. Najbogatiji klubovi današnjice utrkuju se ko će više da ponudi za sjajnog Francuza. Njegov menadžer Mino Raiola je rekao da bi Pogba mogao da postane najskuplji fudbaler u istoriji fudbala ako ga Juventus proda. Prethodni rekord drži Geret Bejl, koga je Real leta 2013. godine kupio od Totenhema za 100 miliona evra.
13:31 - Holandski mediji prenose da vezista Fenerbahčea Dirk Kajt želi da se vrati u Fejenord, pošto mu ugovor sa turskom ekipom ističe na kraju sezone. Iskusni "lala" ponikao je u Utrehtu, slavu stekao igrajući za Fejenord i Liveprul, a od leta 2013. godine član je turskog kluba. Prošle godine je sa Holandijom do trećeg mesta na Svetskom prvenstvu u Brazilu.
11:01 - Milan je stavio na sto ponudu od 8 miliona evra za vezistu brazilskog Kruzeira Evertona Ribeira, a konkurenti su mu klubovi iz Emirata, Kine i Ukrajine.
11:00 - Argentinac Ezekijel Laveci sve je bliže "Enfildu". Trener PSŽ-a Loran Blan poručio je katarskim gazdama kluba da planira da proda problematičnog "gaučosa" ovog meseca, pišu francuski mediji. Najveći interes za 29-godišnjeg napadača pokazao je Liverpul.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online