Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 14.01.2015.
11:05 >> 21:48h
Vestionline A

Januarska fudbalska pijaca: Eto sleteo kod Mihe, Bejl ponovo obara rekord?

Prelazni rok u Evropi se zahuktava. Prva bomba je ekslodirala - Vlfred Boni za 35.000.000 evra stigao je u Mančester Siti. Nova ofanziva Mančester Junajteda na Gereta Bejla. Real za Pola Pogbu nudi fantastičnih 100 miliona evra, dok će iskusni Samjuel Eto karijeru nastaviti kod našeg Siniše Mihajlovića u Sampdoriji.

Beta/AP/J.S.
Sampa naredna destinacija: Samjuel Eto
 

Na portalu Vestionline pratite iz minuta u minut dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

21:47 - Predsednik Palerma rekao je da mladi  Paolo Dibala vredi više od 40 miliona evra i u isto vreme otkrio koji je klub zainteresovan za njega - Mančester junajted.
21:38Kostarikanski fudbaler Selso Borhes potpisao je danas ugovor sa Deportivom iz La Korunje. Borhes (26) je u Deportivo došao iz švedskog AIK-a i igraće za španski klub do kraja sezone, uz opciju produženja ugovora na još dve godine. 
20:44 - Mladi golman Barselone Andrea Onanu preselio se iz tabora katalonskog tima u Ajaks.
19:56 - Opcija Fiorentine i Juventusa da razmene golmana Neta i Sebastijana Đovinka kako ne bi ostali bez obeštećenja ipak se neće obistiniti. Razlog je taj, što Đovinko ne želi u Fiorentinu, već neki veći evropski klub.
19:33 Fudbalski savez Francuske saopštio je danas da, prema odluci Svetske fudbalske federacije (FIFA), Hatem Ben Arfa neće moći da igra za Nicu ove sezone, jer po pravilu jedan igrač ne može da promeni tri kluba u jednoj sezoni. Ben Afra je stigao u Nicu ranije ovog meseca, ali će francuski vezni fudbaler morati da sačeka narednu sezonu kako bi debitovao za taj klub. 
18:59 - Sampdorija će dobiti veliko pojačanje u zimskom prelaznom roku, pošto će u tim Siniše Mihajlovića, kako stvari stoje, stići Semjuel Eto. Tim iz Đenove mogao bi u tom slučaju da proda nekog igrača, a kao mogućnost pominje se Stefano Okaka, koji bi mogao da pređe u Premijer ligu, tačnije Svonsi.
18:25 - Srpski internacionalac Miralem Sulejmani mogao bi da se preseli u Primeru. Za njega je navodno zainteresovan španski prvoligaš Deportivo La Korunja.
18:01 - Crvena zvezda mogla bi da ostane bez Darka Lazovića. Naime, mladi napadač bi trebalo da potpiše ugovor sa Đenovom.
17:29 - Španski prvoligaš Rajo Valjakano želi da pojača defanzivnu liniju i ne krije zainteresovanost za gorostasa Hofenhajma Davida Abrahima.
17:15 - Samjuel Eto nalazi se u Italiji i u toku je poslednja faza pregovora. S obzirom na činjenicu da nije bio u sastavu Evertona protiv Vest Hema, sve je izvesnije da će se Siniši Mihajloviću ispuniti želja vezana za dovođenje Kamerunca. Navodno, u prvoj fazi pregovora nastao je problem oko Etoovog obeštećenja, pošto su "karamele" tražile pola miliona evra više od prvobitne ponude
16:31 - Mančester siti poslao je primamljivu ponudu Lionu. Naime, "građani" su spremni da izdvoje 32 miliona evra za Aleksandra Lakazetea koji je ove sezone u dresu slavnom francuskog tima postigao 19 golova.
16:10 - Ukoliko Matija Destro napusti Romu, zameniće ga napadač Fiorentine Mario Gomez, piše "Gazeta delo Sport".
15:42 - Nemački veteran Miroslav Klose mogao bi da se vrati u Verder, klub koji ga je vinuo u "nebesa". Rekorder po broju pogodaka na Svetskim prvenstvima nezadovoljan je malom minutažom u Laciju, gde mu je konkurencija naš Filip Đorđević, pa je izjavio da želi više da igra. Klub iz Bremena se bori za opstanak, pa mu je kvalitet i iskustvo golgetera sigurno bilo od velike koristi.
15:21 - Srpski reprezentativac Matija Nastasić narednih šest meseci provešće na pozajmici u nemačkom Šalkeu, saopšteno je iz ovog kluba. Nemački klub ima opciju da na kraju sezone otkupi igrača od Mančester sitija. Nastasić se već priključio novim saigračima na pripremama u Kataru, pošto je prošao lekarske preglede. Reprezentativcu Srbije ugovor sa Mančester sitijem ističe 30. juna 2017. godine. 
15:10 -  Fudbalski klub Jagodina predstavio je u sredu dva nova igrača, Uroša Nikolića koji dolazi iz mađarskog Videotona i Veljka Antonijevića iz kraljevačke Sloge, koji su ugovor sa jagodinskim superligašem potpisali na tri godine, prenosi Beta. Uroš Nikolić ima 21 godinu, fudbalsku karijeru zapoceo je u Železničaru iz Niša, a posle toga je bio u Sinđeliću i Partizanu,

nakon čega je igrao za Videoton. Veljko Antonijević ima 22 godine, najpre je igrao u svom rodnom mestu Raški u FK Bane, odatle je prešao u Slogu iz Kraljeva, prešavši put od omladinaca do prvog tima. 

14:35 - Fudbaler Bajerna iz Minhena Filip Lam rekao je da će završiti karijeru 2018. godine, kada mu istekne ugovor sa aktuelnim šampionom Nemačke. Lam je naveo da ne želi da ide u Katar ili SAD i tamo završi karijeru, već da u naredne tri i po godine planira da igra za Bajern. "Moj ugovor sa Bajernom ističe 2018. godine. Tada ću imati 34 godine i tada će biti pravo vreme da završim karijeru. Ne vidim sebe u Kataru ili američkoj MLS ligi, želim da završim karijeru dok sam na vrhuncu", rekao je Lam za list "Ekip". 
14:30 - Novi fudbaler Partizana Stefan Babović rekao je da želi ove sezone da osvoji duplu krunu, kao i da bi želeo da igra za reprezentaciju Srbije, prenosi Beta. Dosadašnji fudbaler Voždovca Babović potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom i u prolećnom delu sezone nosiće dres sa brojem 10. On je treći put u Partizanu, prethodno za klub je igrao od 2004. do 2006. i od 2010. do 2012. godine. 
12:42 - Francuz Pol Pogba zaludeo je najbogatije klubove na Starom kontinentu. Posle informacije da Mančester Junajted nudi Juventusu 90 miliona evra za mladog vezistu, "Tutosport" javlja da je Real spreman da plati fantastičnih 100 miliona evra kako bi Pogba stigao na "Santijago Bernabeu". Pita se "stara dama" koja će teško moći da zadrži jednog od najboljih fudbalera.
12:35 - Napadač PSŽ-a Ezekijel Laveci mogao bi u januarskom prelaznom roku da pojača Liverpul. Argentinac nije zadovoljan u pariskom timu, a trener "svetaca" Blan sve manje šanse ukazuje problematičnom gaučosu, što bi mogao da istorsiti tim sa Enfilda koji ima problem sa realizacijom. Najbolej partije u karijeri Laveci je pružao u dresu Napolija, sa kojim je igrao četvrtfinale Lige šampiona.
11:56 - Džermejn Defo se vraća u Premijer ligu, ali ne u KPR kao što je bilo najavljivano već u Sanderlend, piše "Dejli mejl". Iskusni napadač koji je posle Totenhema igrao u američkoj MLS ligi trebalo bi u redovima "crnih mačaka" da zameni Žozija Altidora, koji će pojačati Toronto.
11:50 - Juventus traži zamenu za Fernanda Ljorentea, a prvi pik je Meksikanac Ernandez Ćićarito iz Mančester Junajteda, na pozajmici u Realu.

11:35 -  Mančester Junajted spreman je da plati Realu 150 miliona evra kako bi Geret Bejl stigao na "Old Traford", pišu engleski mediji. Velšanin je u leto 2013. godine stigao u Madrid iz Totenhema za rekordnih 100 miliona evra. Ne cvetaju ruže Bejlu u kraljeskom klubu. Španski mediji bruje o svađi sa prvom zvezdom Kristijanom Ronaldom, navodno zbog sebičnosti Bejla.

11:14 - Mančester junajted poslaće ovog meseca svog igrača Adnana Januzaja na pozajmicu, pošto nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu, prenosi Beta. Britanski mediji da će u završnici januarskog prelaznog roka Januzaj otići sa Old Traforda, pošto je ove sezone u prvenstvu igrao u samo utakmice i to protiv Stouka, ukupno 27 minuta. 
11:10 - Otac Matsa Humelsa i izjavi za nemački "Bild" negirao je informacije ostrvskih medija da će sjajni štoper da se preseli ove zime u Mančester Junajted. On je rekao da će Mats ostaje u Borusiji iz Dortmunda i narednih šest meseci. "Milioneri" su prvi deo sezone u Bundes ligi završili na katastrofalnom 17. mestu i do kraja sezone ih očekuje borba za opstanak, a Humels je jedan od glavnih aduta.
11:08 - Srpski internacionalac Nenad Krstičić nije standardan u Sampdoriji, pa bi mogao uskoro da se preseli na pozajmicu u Torino ili Bolonju, pišu italijanski mediji.
11:00 - Više nema dileme, Vilfred Boni je novi napadač Mančester Sitija. "Građani" će Svonsiju morati da isplate 35.000.000 evra. Dolazalk reprezentativca Obale Slonovače verovatno znači da će Stevan Jovetić morati da napusti "Etihad".
10:47 - Srpski reprezentativac Miloš Jojić mogao bi prolećni deo sezone u Bundes ligi da provede na pozajmici u Kelnu, pišu nemački mediji.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online