Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 18.01.2015.
13:16
Vestionline A

Januarska fudbalska pijaca: Real šalje rekordnu ponudu za De Heu, Ture u PSŽ-u?

Januarski prelazni rok u Evropi se zahuktava. Nema za sada većih "bombi", ali se one tek očekuju. Real je spreman da plati Mančester Junajtedu čak 50 miliona funti za golmana Davida de Heu. Jaja Ture na meti PSŽ-a. Lalatović bi Radeta Krunića, ali...

Beta/AP
Na ceni: David de Gea, golmana Mančester Junajteda
 

Na portalu Vestionline pratite iz minuta u minut dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

20:00 - Simone Minjole najverovatnije će "grejati" klupu u nastavku sezone u Liverpulu. Golman Klub Briža Metju Rajan na meti je tima sa Enfilda, pošto Brendan Rodžers nikako nije zadovoljan učinkom 26-godišnjaka.
17:55 - Ugovor Kevinu Kuranjiu sa Dinamom ističe na kraju sezone, a prodžetak saradnje je gotovo nemoguća misija s obzirom da Nemac godišnje prima 5.7 miliona evra. Ipak, prekaljeni napadač izrazio je želju da ostane u ruskoj Premijer ligi. Za takav poduhvat moraće da se zadovolji znatno manjim primanjima, jer je nesumnjivo da niko neće uložiti "silne" milione za dovođenje 32-godišnjeg igrača.
16:41 - Defanzivac AZ Alkmara Vesli Hoed karijeru će nastaviti u Laciju, potvrdio je klub. Jedina nedoumica je ta, da li će Hoed doći u zimskom ili letnjem prelaznom roku.
16:04 - Iksurni italijanski golman Marko Amelija karijeru će nastaviti u Parmi, pošto je u tabor plavo-žutih stigao kao slobodan igrač. Amelija je u karijeri branio boje mnogih prvoligaša na "čizmi", između ostalih, Rome, Palerma, Milana, Đenove...
15:15 - KPR želi da dovede Pitera Krauča iz Stouka. Visoki napadač je velika želja menadžera "policajaca" Harija Rednapa.
13:35 - Žose Murinjo želi da dovede Rafaela Varana i Žozea Rodrigeza iz Realu, za koje nudi 47 miliona evra, pišu britanski mediji. 
13:26 - PSŽ želi da dovede iskusnog vezistu Manečster Sitija Jaju Turea, za koga je spremana da plati 26 miliona evra, piše "Dejli star". Ukoliko se odluče da prodaju reprezentativca Obale Slonovače, "građani" kao njegovu zamenu vide Francuza Pola Pogbu iz Juventusa, ali je njegova cena ogromna. Spekulisalo se Real nudi čak 100 miliona evra za vezistu "stare dame".
13:15 - Madridski Real sprman je da Mančesteru ponudi neverovatnih 50 miliona finti (65 miliona evra) za golaman Davida de Heu, piše "Dejli star". Prethodni rekord kada su čuvari mreže u pitanju je trasnfer Bufona iz Parme u Juventus, koji je vredeo 33 miliona funti. Kraljevski klub trenutno od golamana ima Ikera Kasiljasa i Kejlora Navasa.
12:07 - Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da bi voleo da u timu vidi Radeta Krunića. On i njegov otac su mi rekli da, kada bi se samo oni pitali, Krunić bi odavno bio u Zvezdi jer je veliki zvezdaš. Njegovi menadžeri moraju da shvate da je za Radeta najbolje da dođe u Zvezdu, odigra kako ume, a zatim nastavi dalje - istakao je Lalatović

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online