Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 23.01.2015.
12:27 >> 19:15h
Vestionline A

Januarska fudbalska pijaca: Bogatstvo za Modrića, Srbin na meti Barselone, Eto sleteo u Đenovu

Bliži se kraj prelaznog roka u Evropi. Mančester Junajted je uveren u dolazak Danija Alveša iz Barselone. Alešandre Pato je na korak do KPR-a. Izgleda je kraj "Sapunice Eto" - Kamerunac je na lekarskim pregledima u Đenovi i očekuje se prelazak u Sampdoriju. Čelsi i Mančester Junajted spremni su Realu da plate čak 63 miliona evra za Hrvata Luku Modrića. Anderleht je ponudio Partizanu 1.500.000 evra za Lazara Ćirkovića, dok je mladi štoper Vojvodine Srđan Babić na meti Barselone.

Beta/AP/J. S.
Na ceni: Dani Alveš u duelu sa srpskim reprezentativcem Aleksandrom Kolarovim
 

Na portalu Vestionline pratite iz minuta u minut dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

18:53 - Najbolji strelac brazilskog prvenstva Fred je blizu prelaska u Kinu, najverovatnije u prebogati i preambiciozni Gvangžu Evergrande. 
18:23 - Rojston Drente je napustio Reding kako bi pojačao turski Erđijes, saopštili su engleski mediji, a Holanđanin je već u Turskoj, završio je medicinske preglede i svu papirologiju.

17:56 - Vujadin Savić je novi igrač Votforda, kluba koji trenira Slaviša Jokanović.

17:43 - Čelsi juri Huana Kvadrada, Fiorentina traži 35.000.000 evra, tako da

su "plavci" odlučili da je plan B Šahtjorov Daglas Kosta, ali je ukrajinski klub
razočarao sve na "Stamford Bridžu" cenom za brazilskog fudbalera –
40.000.000. 
16:02 - Generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać najavio je dolazak dvojice Ekvadoraca u klub. - Hoze Luis Gutijerez Bastidas i Hoze Džekson Mina Borha su u procesu dobijanja vize, ali verujem da će nam se priključiti tokom sledeće nedelje. Imaju po 21 godinu i igraju u veznom redu - kazao je Korać. Novi Pazar su ranije ove zime pojačali Brazilac Ričard Amorim
Falkao, Miroljub Kostić, Filip Arsenijević, Armin Mašović i Mladen Živković.

15:55 - Trener fudbalera Čelsija Žoze Murinjo rekao je da njegov klub nije zainteresovan za igrača Fiorentine Huna Kuadrada, prenosi Beta. Engleski mediji su poslednjih nekoliko dana povezivali kolumbijskog fudbalera sa Čelsijem, ali je Murinjo demantovao te izveštaje. - On je igrač Fiorentine. Mislim da se on dobro uklapa u tim Fiorentine, u reprezentaciju Kolumbije, ali ne i u ekipu Čelsija - rekao je harizmatični menadžer "plavaca".

15:44 - Vojvodina će od transfera Marka Poletanovića u belgijski Gent da dobije 640.00 evra na rate, plus 10 odsto od sledeće prodaje, saopštio je klub iz Novog Sada. Sada već bivši kapiten potpisao je ugovor sa Belgijancima do 2018. godine.

15:01 - Talentovani 18-godišnji štoper Vojvodine Srđan Babić na meti je čuvene Barselone. - Nikakvu konkretnu ponudu nisam dobio, sve sam prepustio menadžeru Zorana Pavloviću, ali svakako da prija kada čujete da se vaše ime dovodi u kontekst sa takvim velikanom kao što je Barselona. Naravno da imponuju te priče, međutim moj cilj je da se koncentrišem na obaveze u Vojvodini i da tek posle Mundijalita narednog leta donesem konačnu odluku o nastavku karijere - kaže mladi Srđan Babić u razgovoru za portal mozzartsport.com.

14:58 - Nekadašnji fudbalski reprezentativac Španije Đoan Kapdevila karijeru će nastaviti u Lirsu. On je sa ekipom koju trenira Slaviša Stojanović potpisao ugovor do kraja sezone.

Španac je prethodnih nekoliko meseci igrao u Indiji za ekipu Nortist Junajteda, a tokom karijere bio je član Espanjola, madridskog Atletika, Deportiva iz La Korunje, Viljareala i Benfike.

14:35 - PSŽ je na transfer listu stavio Edinsona Kavanija, Ezakijela Lavecija, Tijaga Motu i Johana Kabaja, kako bi sakupili 75 miliona evra koliko košta fenomenalni vezista Juventusa Pol Pogba. Laveci je bliuzu odlaska u Liverpul, Kavanija traže Roma i ostrvski velikani Mančester junajted i Arsenal, dok bi Mota mogao da se vrati u Milano, ali ne u Inter za koji je igrao nego za "roso-nere".

14:05 - "Dejli star" je objavio da se Čelsi i Mančester Junajted bore za dovođenje Luke Modrića. Navodno će i jedan i drugi klub ponuditi Realu 63 miliona evra za hrvatskog vezistu, koji je već igrao u Premijer ligi, za Totenhem. Ova vest dolazi nekoliko dana pošto je španaki menadžer Galjardo objavio da je Modrićeva supruga nesrećna u Madridu i da se želi da se vrati u Englesku.

13:45 - Napadač Evertona Samjuel Eto nalazi se u Đenovi na lekarskom pregledu, javlja "Skaj Italija. Očekuje se da tekom dana kamerunski napadač potpiše za Sampdoriju, koju sa klupe predvodi nekadašnji selektor Srbije Siniša Mihajlović. Za nekada najboljeh napadača sveta u igri je bio i Njujork Kosmos, ali je Eto odlučio da se vrati u Italiju, gde je sa velikim uspehom igrao za Inter, sa kojim je osvojio i Ligu šampiona.

13:40 - Vezista Totenhema Eron Lenon prešao je u Hul za 9,5 miliona evra.
13:35 - Sjajni španski golman David de Hea sve je dalje od produženja ugovora sa Mančester Junajtedom. Njegov agent Horhe Mendes je rekao, za britanske medije, da postoji mogućnost da De Hea na leto pređe u madridski Real. Špancu je ostalo još 18 meseci ugovora sa "crvenim đavolima". Ostaje nejasno šta će Realu golman kad ima sjajne Ikera Kasiljasa i Kejlera Navasa.

13:26 - Iako je bilo spekulacija da će da se vrati u Italiju, Brazilac Alešandre Pato je na pragu odlaska u KPR. Posle loših sezona u Milanu, nekadašnja velika nada "karioka" je oživela karijeru u domovini, gde je u dresu Korintijansa postigao 12 pogodaka na 30 utakmica. Za Pata je na "čizmi" najviše zagrizla Fiorentina, ali će verovatno izdašnija ponuda londonskih" policajaca" da presudi.

13:15 - Rad je doveo prvo pojačanje u prelaznom roku. Radi se o Matiji Ljujiću.

12:30 -  Vezni fudbaler Dinama iz Zagreba Marcelo Brozović prvi je pik Intera u ovom prelaznom roku. "Neo-azuri" su u potrazi za veznim igračem, a posle neuspelih pokušaja da dovedu Lukaša Leivu iz Liverpula i Marija Suaresa iz Atletika okrenuli su se mladom hrvatskom reprezentativcu. Za Brozovića se interesovao i Arsenal, ali je Zdravko Mamić odbio ponudu" tobdžija" od šest miliona evra.

12:22 - Partizan je dobio ponudu Anderlehta od 1.500.000 evra za mladog štopera Lazara Ćirkovića. U Humskoj su na "slatkim mukama".
12:20 - Mančester Junajted je uveren u dovođenje Danija Alveša iz Barselone narednog leta kada Brazilcu ističe ugivor sa Kataloncima. Trener Luj van Gal nada se da će Viktor Valdes, nekadašnji saigrača Alveša iz Barselone, koji je stigao na "Old Traford", da ubedi iskusnog "karioku" da karijeru nastavi u redovima "đavola", piše "Dejli Ekspres".
12:15 - Francuz Jan M'Vila napustio je u petak ujutro milanski Inter u kojem je bio na pozajmici i vratio se u ruski Rubinj iz Kazanja. Umesto godinu dana, 24-godišnjak je završio boravak u Milanu šest meseci pre jer Roberto Manćini nije bio zadovoljan njegovim igrama.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online