Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 06.01.2015.
10:19 >> 21:48h
Vestionline A

Januarska fudbalska pijaca: Siti krenuo po Mesija, Real bi Turea

Januarski prelazni rok u Evropi je počeo. "Bomba" prelaznog roka mogla bi da eksplodira u Barseloni. Sve više se piše o nezadovoljstvu Lionela Mesija u katalonskom gigantu, što bi mogli da iskoriste bogati vlasnici Mančester Sitija i za rekordan transfer u istoriji dovedu vedetu Katalonaca. Čeh na putu za "večni grad", Jaja Ture želja Reala, dok bi Mats Humels mogao na "Old Traford".

Beta/AP/A. K - P. W.
Da li je došlo vreme za transfer veka: Lionel Mesi, vedeta Barselone
 

Na portalu Vestionline pratite iz minuta u minut dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

21:46 - Aston Vila, Inter i Kristal Palas zainteresovani su za Skota Sinklera iz Mančeste sitija. Mediji u Velikoj Britaniji navode da je 25-godišnji vezist najbliži Vili, jer je klub spreman da izdvoji tri miliona evra za njega

20:29 - Alberto Đilardino u dalekoj Kini igra na zalasku karijere i zarađuje ogromnih pet miliona evra po sezoni. Za iskusnog špica zainteresovana je Parma, koja, međutim, nema toliko novca da ponudi nekadašnjem reprezentativcu Italije. Na istim mukama je i Lil, dok Zenit takođe želi Alberta u svojim redovima, a novac za velika imena mu nije strana stvar.
19:43 - Liverpulov vezist Suso dogovorio preći  će u redove Milana, prenosi španska "Marka". Ugovor španskog fudbalera ističe na kraju sezone, ali "roso-neri" po svaku cenu žele da ga dovedu u januarskom prelaznom roku.
18:57 - Engleski Premijerligaš Lester potpisao je ugovor na godinu i po dana ugovor sa golmanom Markom Švarcerom. Veteran (42) nije nijednom stao na gol Čelsija ove sezone pošto je u timu Žozea Murinja bio treća opcija. Tibo Kurtoa bio je prva, a Peter Čeh, za koga se takođe vezuju glasine o mogućem odlasku, druga opcija.
18:32 - Član Hajduka iz Splita Tino Save Sušić potpisao je ugovor sa Interom, a transfer sa "nero-azurima" težak je četiri miliona evra. Kako pišu tamošnji mediji, mladi bosanski internacionalac do kraja sezone ostaće u Hrvatskoj, kao pozajmljen igrač Intera.
17:55 - Bešiktaš je zainteresovan za Junesa Kabula iz Totenhema, piše "Dejli mejl". Isti izvor navodi da se za usluge defanzivca "mamuza" interesuje i Everton.
17:37 - Na Ostrvu se sve bučnije spekuliše da će Vilfred Boni postati član Mančester sitija. Naime, "građani" su spremni da za ofanzivca Svonsija izdvoje nešto manje od 40 miliona evra, ali zbog problema sa finansijskim fer-plejom mogu da potroše oko 30. Da li će čelnici Svonsija "ohladiti" "građane" ili će doći do nekog dogovora, ostaje nam samo da sačekamo epilog...
16:40 - Strateg Arsenala Arsen Venger zainteresovan je za usluge levog beka francuskog prvoligaša Loriena, Rafaela Gereira. Mladi Francuz (21) tokom svoje profesionalne karijere, pored Loriena, branio je boje Kana.
15:35 - Fudbaler Mančester Sitija Džejms Milner pregovara s tim engleskim klubom o novom ugovoru, preneo je danas Skaj sport, a prenosi Beta. Nekoliko klubova iz Premijer lige, ali i iz drugih zemalja zainteresovano je za Milnera, ali on, kako piše Skaj sport, neće napustiti Siti u januarskom prelaznom roku. Milner (29), čiji aktuelni ugovor sa Sitijem ističe na kraju sezone,

došao je u Mančester 2010. godine iz Aston Vile za 26 miliona funti. On je do sada za Siti odigrao više od 150 utakmica i postigao je 13 golova. 

15:02 - Italijanski mediji pišu da je Fiorentina zainteresovana da dovede iskusnog golmana Borusije Dortmund Romana Vajdenfelera. "Violu" će da napusti prvi golman Neto.
15:00 - Ilkaj Gundogan ne želi da potpiše novi ugovor s Borusijom Dortmund, koji mu ističe 2016. godine, a to želi da iskoriste Mančester Junajted, koji je spreman da ponudi 20 miliona evra, piše "Dejli ekspres".
14:24 - Štoper Borusije iz Dortmunda na pragu je prelaska u Mančester Junajted. Štoper "elfa" izjavio je da bi voleo da promeni sredinu, a prvi u redu za sjajnoj defanzivca stali su "crveni đavoli", koji su u Premijer ligi imali mnogo problema sa odrambenim fudbalerima. Ipak, pitaju se "milioneri" koji će sigurno dobro da isprazne "buđelar" slavnog kluba sa "Old Traforda".
13:47 - Iskusni vezista Saša Stojanović predstavljen je na kao novo pojačanje Crvene zvezde. Iz kluba je saopšteno da se više ne računa na doskorašnjeg kapitena Nikolu Mijailoviću, dok su blizu odlaska Aleksandar Kovačević i Darko Lazović.
13:35 - Totenhem je odbacio medijske spekulacije da je spreman da proda golmana Uga Lorisa, prenosi Beta. Britanski mediji juče su preneli informaciju da je klub iz severnog Londona spreman da proda francuskog golmana ako neko za njega ponudi najmanje 25 miliona funti.  Loris je predmet interesovanja mnogih evropskih klubova, ali je sam igrač u nekoliko navrata rekao da želi da ostane na Vajt Hart Lejnu.
13:10 - Napadač Arsenala Jaja Sanogo mogao bi drugi deo sezone da provede u redovima franucskog prvoligaša Bordoa, pošto u redovima "tobdžija" ima jaku konkurenciju u Žiruu, Sančezu i Velbeku.
13:01 - Legenda Totenhema Džermejn Defo mogao bi da se vrati u Londonu, ali ne u redove "pevaca" već u KPR. Menadžer "policajaca" Hari Rednap želi da vrati iskusnog napadača iz Amerike, a njegiva plata trebalo bi da bude 30.000 funti nedeljno, piše "Dejli mejl".
12:16 - Meta PSŽ-a u januarskom prelaznom roku je Adnan Januzaj, koji ima malo prostora u Mančester Junajtedu ove sezone. Trener Parižana Loran Blan želeo bi da dovede i vezistu Volfsburga Kevina De Brujnea, Samija Kediru iz Real Madrida, Nika Gaitana iz Benfike i Jakina Brahimija iz Porta.
12.00 - Siti je ambiociozan u ovom prelaznom roku. Žele napadače Bonija i Mandžukića, ali bi jedan od glavnih šrafova u mašineriji "građana" Jaja Ture mogao da napusti "Etihad". Real želi da dovede iskusnog vezistu, koji još nije produžio ugovor sa šampionom Engleske, koji ističe u leto 2016. godine.
11:55 - Arsenal želi da dovede kapitena Sent Etejena Lorika Perina. Arsen Vneger spreman je da plati šest miliona funti za 29-godišnjeg Francuza, piše "Dejli mejl".
10:45 - Julian Draksler tražena je roba ovog januara, piše goal.com. Rado bi ga doveli Mančester United, Arsenal i Mančester Siti. Ipak, čelnicima Šalkea ni na kraj pameti nije prodaja 21-godišnjeg igrača koji ima ugovor do 2018. godine.
"Ni najmanje ne razmišljamo o njegovoj prodaji. Schalke je najbolje mjesto za njegov razvoj", rekao je predsjednik Schalkea Clemens Tonnies pa dodao:
10:40 - Iako Žoze Murinjo tvri da će Petr Čeh da ostane u Čelsi, italijanski mediji bruje da će uskusni češki golman da nastavi karijeru u Romi.
10:15 - Menadžer veziste PSŽ Tijaga Mote potvrdio je da je počeo pregovore o transferu u Milan, šest meseci pre isteka ugovora sa Parižanima. Na "čizmi" iskusni Braziilac sa italijanskim pasošem branio je boje Intera.
10:10 - Britanski mediji pišu da bi Mančester Siti mogao da obnovi interes za Lionela Mesija posle otkaza sportskom direktoru Barselone Andoniju Zubizareti i odlaska Larlesa Pujola iz kluba.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online