Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 01.09.2013.
23:43
BETA A

Rašović: Potrudićemo se da ostanemo na vrhu

Trener Partizana Vuk Rašović rekao je danas da je dobro što je njegova ekipa uspela da zabeleži pobedu posle eliminacije iz Lige Evropa, kao i da će učiniti sve da crno-beli budu na prvom mestu.

Zadovoljan pobedom: Vuk Rašović
 

Partizan je večeras na svom stadionu pobedio Rad sa 3:1 u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije. Strelci za aktuelnog prvaka države bili su Fofana u 10, Andrija Živković u 60. i Saša Ilić u 74. minutu, dok je gol za goste postigao Vladimir Rodić u 53.

"Utakmica je bila onakva kakvu smo očekivali. Znali smo da Rad ima mladu i poletnu ekipu i da će igrati otvoreno, kao što su i igrali. Igrali smo utakmicu koju smo morali da pobedimo. Dobro je da smo u tome uspeli. Dali smo tri gola i imali smo još tri, ccetiri prilike", rekao je Rašović novinarima na stadionu Partizana.

On je rekao da utakmica došla u nezgodnom trenutku, posle poraza od Tuna u četvrtak, ali da su igrači ozbiljno ušli u meč i dali svoj maksimum.

"Vratili smo se na prvo mesto, moramo da uradimo sve da tu što duže ostanemo", rekao je Rašović.

Mladi fudbaler crno-belih Andrija Živković i u svom drugom meču bio je jedan od najvažnijih igrača na terenu. On je kod prvog gola asistirao Ismaelu Fofani, dok se u drugom poluvremenu i sam upisao u listu strelaca.

"Znamo kakav je to potencijal. Živković to pokazuje na svakoj utakmici i nadam se da će nastaviti u ovom ritmu", kazao je on.

Nikola Ninković zamenjen je u drugom poluvremnu, a publika ga je ispratila zvižducima, nakon čega je mladi fudbaler Partizana zaplakao na klupi.

"Ninković je bio malo ispražnjen, videli smo da je bilo problema u igri. On mora da nastavi da radi i ubeđen sam da će se već na sledećoj utakmici izboriti za aplazue publike", kazao je Rašović.

Trener Rada Nebojša Milošević rekao je da ne misli da je njegova ekipa, i pored poraza, bila inferiorna u većem delu utakmice.

"Završili smo i četvrtu utakmicu sa četvrtim rezultatskim neuspehom, međutim, mislim da smo večeras prikazali dosta pozitivnih stvari. Primili smo naivno golove, pogotvo druga dva. Mlađim igračima nedostaje takmičarsko iskustvo u trenucima kada se lomi rezultat i mislim da je to presudilo večeras. U dobrom delu utakmicu
nismo bili inferiorni, možda je rezultat malo previsok", rekao je Milošević.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online