Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 04.10.2013.
14:01
BETA A

Rašović: Moramo neki put i bez Ilića!

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je danas da želi da njegova ekipa odigra dobro utakmicu protiv Javora, kako bi se iskupila za poraz u Novom Sadu, ali i da trijumfom uveliča proslavu 68. rođendana kluba.

Pobeda je obaveza: Vuk Rašović
 

"Iskreno želim da se ekipa uklopi u tu svečarsku atmosferu i da se pobedom i lepom igrom odužimo navijačima za koje verujem da će doći u velikom broju. Pobeda je naša obaveza zbog kiksa u Novom Sadu. Želimo da odigramo dobru utakmicu, da pokažemo da smo evidentirali sve greške i da smo se trudili cele nedelje da ih popravimo", rekao je Rašović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Fudbaleri Partizana sutra od 19 sati na svom terenu igraju protiv Javora, utakmicu osmog kola Super lige Srbije. Ulaz na stadion biće besplatan, pošto Sportsko društvo danas slavi 68. rođendan.

Rašović je isakao da je Javor dobra takmičarska ekipa i da je pokazala da ume da igra protiv najvećih klubova, podsećajući na pobedu nad Crvenom zvezdom u prvom kolu u Ivanjici.

"Ne očekuje nas lak zadatak, mi moramo da budemo na maksimalnom nivou da dođemo do golova, do šansi, do igre, ne smemo da se opuštamo, jer svako opuštanje može da bude kobno. Znamo kako Javor igra, vrlo dobro poznajem trenera Bogića Bogićevića, znam načine na koji će probati da nas ugroze i da pored razmišljanja o tome kako da napravimo dobre akcije, moramo da vodimo računa i o kontranapadu", rekao je on.

Trener šampiona Srbije ocenio je da je Javor jedna ekipa kod kuće i da potpuno drugačije igra na strani kao i da očekuje potpuno drugačiju utakmicu od meča sa Crvenom zvezdom u Ivanjici. Rašović je rekao da nikad više ne sme da se ponovi pristup igri iz Novog Sada, gde je Partizan prošle nedelje izgubio od Vojvodine sa
1:2.

"Pristup ulaska u drugo poluvreme ne sme da se ponavlja i siguran sam da se neće ponoviti. Način na koji smo igrali, odnosno nismo igrali fudbal, je bio veoma loš. Nadam se da ćemo se vratiti na kolosek na kojem smo bili pre utakmice u Novom Sadu", rekao je on.

Trener crno-belih je rekao da u konkurenciji za sutrašnju utakmicu neće biti kapiten Saša Ilić jer ima virus, kao i Miloš Ostojić, a da je Erik Đemba Đemba u konkurenciji za tim, kao i Nikola Ninković. Na pitanje koliko će se odsustvo Ilića osetiti, naročito posle poraza u Novom Sadu, Rašović je rekao da Partizan u nekom trenutku mora da počne da igra i bez Ilića.

"Sale je neko ko dosta znači ekipi, čije je prisustvo bito, ali u jednom trenutku moramo da krenemo i bez njega. Sutrašnja utakmica može da bude ta koja će da izrodi novog vođu, koji će raditi ono što je Sale radio", rekao je on.

Na konstataciju novinara da se derbi kola igra na Banovom brdu i na pitanje šta očekuje od duela Čukaričkog i Crvene zvezde, Rašović je rekao da razmišlja samo o Partizanu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online