Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 15.10.2013.
20:20
mozzartsport.com A

Partizan sa četiri gola čestitao rođendan Bačkoj Topoli!

Izabranici Vuka Rašovića slavili rezultatom 4:1 na proslavi vojvođanskog kluba.

Strelac jednog gola: Predrag Luka
 

Fudbalski klub Bačka Topola iz istoimenog grada proslavio 100 godina postojanja, a proslavu je uveličao srpski šampion Partizan. Glavnoj fudbalkoj predstavi prethodila je utakmica pionira (gosti slavili sa 7:0), a onda su na teren istrčali prvotimci dva kluba. Oko 2.500 navijača imalo je priliku da uživa u efikasnom meču, koji su crno-beli na kraju dobili rezultatom 4:1.


Domaćini su već u četvrtom minutu došli do vođstva. Napali su možda i neočekivano snažno i uhvatili na spavanju odbranu Partizana. Strelac je bio Kekezović. Od tog trenutka crno-beli su preuzeli sve konce igre u svoje ruke i nizali lepe akcije, iako je ih dosta u tome onemogućavao loš teren. U 21. minutu zamalo autogol. Volkov je odlično centrirao, a Sivčević tako nezgodno zahvatio loptu, poslavši je tik iznad prečke svog gola. I onda u 23. minutu izjednačenje. Posle kornera za domaće, Živković izbija loptu do Ilića, koji iz prve izbacuje Ninkovića, ovaj posle odlične kombinacije sa Lukom matira golmana Bačke Topole.


U sledećih nekoliko minuta prilike su imali Luka, Ilić, Volkov, da bi u 32. minutu ovaj prvi doveo crno-bele u vođstvo, posle idealnog pasa koji mu je uputio Ilić.
U drugom delu gosti s još dva gola čestitaju rođendan vojvođanskom klubu. U 62. minutu Filip Malbašić je odlično prošao po levoj strani, ušao u 16 metara i onda je srušen, da bi potom sam uzeo loptu i pogodio gol sa penala za 3:1. Tačku na i stavio je odličnim solo prodorom Đemba Đemba kada je u sprintu od skoro 40 metara prošao sve prepreke i smestio loptu u mrežu šutem sa 10 metara.


Na kraju meča predsednik domaćeg kluba predao je pehare kapitenima Ostojiću i Lačku, a specijalan pozdrav je ‘zaradio’ Sepi Pirmajer, koji je dobio aplauze na otvorenoj sceni, kao i kapiten Ilić.


BAČKA TOPOLA: Đorđević, Boroš, Stanišić, Todorović, Sivčević, Kosović, Laćak, Kekezović, Nedić, Martinović, Šićar. Igrali su još: Lačko, Bojković, Martin, Anđelić, Bakić, Lazarević, Mudrinski, Babi Zalan, Šaban, Ivšić, Žmukić, Rahić.
PARTIZAN: Ž. Živković, M. Živković, Volkov, Obradović, Stanković, Marković, Ilić, Luka, Ninković, Grbić, Fofana. Igrali su još: Petrović, Aksentijević, Ivković, S. Lukić, Gulan, Golubović, Ostojić, Grbović, Đemba Đemba, Minić, Malbašić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online