Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 17.07.2013.
17:17
P. Živković - Vesti A

Lukač i Volkov sprečili bruku u Jermeniji!

Blamaža Partizana! Crno-beli su igrali nerešeno sa Jermenima, a golman Milan Lukač i Vladimir Volkov sprečili su katastrofu srpskog šampiona.

Spasio Partizan: Vladimir Volkov centrira pored Diopa
 

Partizan je u bliskoj prošlosti gubio i od amatera iz Irske (Šamrok), ali prikazan nivo igre i borbenosti u Jermeniji, nema nikakve veze sa profesionalnim fudbalom. Za široku analizu je zbog čega je Partizan doveden u ovakvu poziciju, jasno je da krivci sede u upravi kluba iz Humske ulice, ali oni svoj nerad i neznanje sakrivaju pričom o šest uzastopnih titula. Vladimir Volkov je golom u 90. minutu ublažio gorak ukus igrom i ponašanjem fudbalera, verovatno je na taj način i otvorio vrata ulasku u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali je jasno da su Partizan i srpski fudbal ispisali još jednu crnu stranicu u istoriji. Dragan Đurić i kompanija se neće previše nervirati zbog toga.


Partizan je prvo poluvreme odigrao ispiod svakog nivoa! Odsustvo Ivana Ivanova osetilo se u fazi odbrane, jer su Jermeni imali četiri odlične prilike da matiraju Lukaču. Najbliži golu bili su u 29. minutu kad su Fofana i Diop odigrali jednostavan dupli pas posle kojeg je "ispala" kompletna odbrana crno-belih, Diop se našao oči u oči sa Lukačem, ali jke golman Partizana nogom zaustavio udarac. U istoj akciji i Fofana je pokušao udarcem glavom, ali je Stanković intervenisao na gol-liniji! Kjere se nešto kasnije poigrao sa Aksentijevićem, dobro je centrirao, a Ostojić je telom zaustavio loptu koju je glavom uputio Muradjan....


Crno-beli su "davili" loptu na sredini terena, Ninković je izveo dva kornera, a jedino je Luka šutirao u okvir gola posle centaršuta Volkova! Više nego mršavo, srpski šampion je u prvih 45 minuta više ličio na ametersku ekipu nego na ozbiljan tim.
Očekivali smo malo drugačiju, angažovaniju igru Partizana. Ali, desilo se sasvim suprotno. Već u 48. minutu domaćin je poveo sa 1:0! Ponovo je Aksentijević odigrao katastrofalno u odbrani, Lukač je zasutavio udarac Fofane, ali je odbijenu loptu Hakobjan prosledio u mrežu. Pokušavao je Šćepović sa nekoliko asistencija da promeni stvari na terenu, a najbliži golu crno-beli su bili u 55. minutu kad je na asistenciju Kojića, Saša Marković šutirao pore gola. I dok su crno-beli igrali bezidejno i sporo u fazi napada, Jermeni su iz kontranapda pravili velike probleme crno-belima. Fofana se u 60. minutu poigrao sa Stankovićem, a Hakobjan je iz lepe prilike šutirao u pravo u Lukača! Kako se utakmica bližila kraju, činilo se da rezultatom više može da bude zadovoljan Partizan, jer se Širak predstavio kao bolja i kvalitetnija ekipa! Na kraju, Jermeni kao da su izgubili snagu Stanković je u 85. minutu iz povoljne pozicije glavom šutirao u golmana Širaka! Posle gola Volkova, čak je Jojić mogao da donese i trijumf crno-belima, golman je odbranio...
 

Širak - Partizan 1:1 (0:0)
Strelci: Hakobjan u 48. za Širak, a Volkov u 90. minutu za Partizan. Gradski stadion u Đumriju. Gledalaca: 2.000. Sudija: Libor Kovarik (Češka).
ŠIRAK: Harutjunjan, Kadio, Davtjan, Fofana, Hakobjan (od 69. Apau), Barikjan (od 61. Odiombe), Kjere, Aleksanjan, Muradjan, Hovhanisjan, Diop (od 78. Mkrtčian).
PARTIZAN: Lukač, Aksentijević, Ostojić, Stanković, Volkov, Marković, Jojić, Ilić (od 75. Malbašić), Luka (od 46. Brašanac), Ninković (od 46. Šćepović), Kojić.

POVEZANE VESTI

Sreda 17.07.2013. 17:13
Ovo je stvarno bilo mucenje gledati...SRAMOTA!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online