Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 21.08.2013.
13:35
BETA A

Rašović: Ne plašimo se navijača, oni su odani!

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je danas da će njegov tim pokušati da iskoristi prednost domaćeg terena i da će igrati napadački protiv čvrste i snažne ekipe švajcarskog Tuna, u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu Evropa.

Mitrović sam u špicu: Vuk Rašović
 

"Igramo protiv čvrste i snažne ekipe koju predvode dva snažna napadača Marko Šnevli i Berat Sadik, ali naša želja je da već sutra iskoristimo prednost domaćeg terena", rekao je Rašović na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

Fudbaleri Partizana sutra od 20.30 na svom stadionu igraju protiv švajcarskog Tuna, prvu utakmicu plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige Evropa. Rašović je najavio da će njegov tim igrati napadački, iako nije bio efikasan u prethodnim utakmicama. Crno-beli su u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Super ligi Srbije ove sezone postigli samo šest golova.

"Želeli smo da postignemo gol ali nismo... Imamo dve utakmice, igraćemo napadački i trudićemo se da ostvarimo što bolji rezultat", rekao je Rašović.

Trener šampiona Srbije je kazao da je pobeda značajna njegovoj ekipi, kako bi zaigrala bolje.

"Pobedom bismo izašli iz ovog kruga, potrebna nam je pobeda da zaigramo bolje. Nećemo razmišljati o odsutnim igračima, ko god izađe na teren mora da odigra maksimalno, nema opravdanja nema kalkulacija, idemo na pobedu", rekao je on.

U timu Partizana neće biti Nemanje Kojića, dok je nastup Marka Šćepovića neizvestan. Zbog crvenih kartona sa prethodnih utakmica, duel sa švajcarskom ekipom će propustiti Nikola Gulan i Vladimir Volkov.

Rašović je rekao da je Tun ekipa koja igra na rezultat i da igra isto i na svom terenu i na strani.

"Imamo želju da što pre damo gol, ali bićemo oprezni i pokušaćemo da sprečimo njihove kontre i polukontre", rekao je on.

Partizanova publika je negativno reagovala na igru fudbalera u prethodnim mečevima, a posle utakmice sa Ludogorecom, jedan od vođa navijača Partizana skinuo je kapitensku traku sa ruke Marka Šćepovića. Rašović je rekao da se ne plaši reakcije publike.

"Ne, ne plašimo se. Naši navijači su odani, sa nama su i kada je dobro i kada nije i sigurni smo da će nas sutra nositi do pobede", rekao je trener Partizana.

Iskusni defanzivac Milan Obradović rekao je da očekuje pobedu protiv Tuna i dobru utakmicu.

"Očekujem pobedu i dobru utakmicu. Svestan sam gde sam došao i znam da Partizan uvek igra na pobedu", rekao je Obradović.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 22.08.2013. 10:55
Ne plašiš se ni onih "navijača" koji oduzimaju kapitensku traku?!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online