Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 15.07.2013.
15:52
BETA A

Rašović: Idemo na pobedu u Jermeniji!

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je danas da bi ga zadovoljila bilo koja pobeda u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv jermenskog Širaka.

Zna tim za meč sa Širakom: Vuk Rašović
 

"Igramo protiv prvaka jedne države, moramo to da poštujemo, moramo rezultat da ostvarimo na terenu, svesni da nam ništa neće pokloniti. Ako budemo ušli na pravi način u utakmicu, možemo da se nadamo dobrom rezultatu", rekao je Rašović  novinarima na stadionu Partizana.

Utakmica počinje u sredu u 15 sati. Revanš u Beogradu je za sedam dana.

Ekipa Širaka se plasirala u drugo kola kvalifikacija posle dvomeča sa ekipom Tre pene iz San Marina. Jermeni su u prvoj utakmici pobedili sa 3:0, da bi u revanšu izgubili 1:0.

"Širak je dominantno igrao u prvoj utakmici i svako opuštanje može mnogo da nas košta. Moja ideja je da igrači odrade ono što je njihov zadatak i da uđemo pravilno u prvu utakmicu i da napravimo zalog za naredno kolo, kao i da se navijačima u drugoj utakmici prikažemo u najboljem svetlu i damo im nadu za ono što oni žele",
rekao je trener Partizana.

On je kazao da Partizan dobro poznaje igru Širaka i da zna odakle mu preti najveća opasnost.

"Gledali smo nekoliko utakmica Širaka, znamo ih dobro, igraju atraktivno i dosta su efikasni na svom terenu. Znamo odakle nam preti najveća opasnost. Svaka pobeda u prvom meču bi me zadovoljila", rekao je Rašović.

Trener crno-belih je kazao da "ima tim u glavi" koji će početi utakmicu u sredu, kao i da će sigurni starteri biti štoper Ivan Ivanov i golman Milan Lukač.

Prethodnih dana bilo je dosta spekulacija o tome da će Ivanov napustiti Partizan i otići u švajcarski Bazel, a i sam igrač je kazao da želi da ode.

"Nije jednostavna situacija sa Ivanovim, on želi da ide, ali stvari ne zavise od mene. Računam 100 odsto na njega za utakmicu protiv Širaka, ne znam šta će biti danas ili sutra, ali on će sigurno početi utakmicu. Čak i ako se desi da ode, imamo igrača koji će ga zameniti", rekao je Rašović.

Trener je kazao da i ako Ivanov ostane u klubu, pored Vojislava
Stankovića koji ga menja, klub traži još jednog centralnog defanzivca.

Na pitanje o tome da sprema ekipu sa igračima koji možda odlaze iz kluba, što je i situacija sa napadačem Markom Šćepovićem, Rašović je kazao da od svih očekuje doprinos na terenu dok su u klubu.

"I sa Šćepovićem je ista situacija kao sa Ivanovim. On dobro radi i očekujem doprinos od njega koliko god da igra. Gledam koliko se trude, verujem u njih i ko god da izađe na teren daće maksimum", rekao je Rašović.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online