Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 07.08.2013.
18:10
mozzartsport.com A

Rašović: Ne razmišljam o ostavci

Trener crno-belih je odgovarao na pitanja predstavnika medija uoči popodnevnog treninga, a posle eliminiacije u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona od Ludogoreca (1:2, 0:1).

 Trener Partizana Vuk Rašović
 

"Zna se ko bi trebalo da proceni moju odgovornost. Preuzimam je na sebe, ali bi trebalo uzeti u obzir da se sve namestilo, da u pojedinim trenucima nismo imali sreće. U svakom slučaju, mislim da profesionalno obavljam posao. O ostavci nisam razmišljao nijednog trenutka, kao što ne želim da razmišljam o stvarima koje će tek da se dogode" rekao je Rašović uz napomenu da sa ljudima iz uprave nije pričao o eliminaciji od Bugara i da ne zna šta će se dogodili sklizne li i sa poslednjeg stepenika do Lige Evrope.

Za ozbiljnu analizu svih struktura kluba je pitanje gde se dede ona agresivnost, lepršavost, presing i nadomoć sa pripremnih utakmica, prenosi "Mocart sport".  Zabrinjavajuće je kako ništa od prikazanog pre samo mesec dana, u sudarima sa jakim, doduše i u tom trenutku nemotivisanim rivalima, sad ne može da se preslika na teren, pa ekipa liči na vojsku koja maltene čeka da bude poražena.
"Ne znam zašto insistirate na tome da smo u revanšu igrali sa jednim napadačem, kad smo bili veoma ofanzivni, a i Ninković je uspešno zatvarao poziciju drugog špica. Protivnik je 70 odsto vremena bio na svooj polovini, ali nije lako probiti bedem tako kvalitetnog rivala. Još mi je žalije posle snimka, video sam šta smo sve promašili i kako smo primili gol praktično iz prvog šuta na naš gol. Penal i crveni Gulanu ne su aposlutno nezasluženi".

Ne može se, ipak, govoriti o izolovanom incidentu, već o trendu pošto je to bilo treće isključenje Partizanovih igrača na četvrtoj utakmici ove sezone.
"Moramo da razgovaramo sa momcima, edukujemo ih da su kriterijumi u Evropi drugačiji. Crveni Volkovu ne bih komentarisao, Jojić nije smeo da napravi dva glupa prekršaja u Razgradu, a Gulanovo isključeno je nezasluženo".

Dodatni problem za Partizan je odlazak Ivanova, verovatna prodaja Mitrovića, kao i dilema: ko će biti levi bek u narednoj evropskoj utakmici.
"To su stvari o kojima moramo da razmišljamo, sve se menja iz dana u dan, kao što sam i ja četiri utakmice odigrao sa četiri različite odbrane. Ostaje sve otvoreno do 31. avgusta, ko god da ode moramo za njega da pronađemo zamenu".

Među potencijalnim kandidatima da se otisne u inostranstvo je i Marko Šćepović, naročito posle skandala

u kome je na nazapamćen način razvlašćen čina zamenika kapitena.

"Malo smo razgovarali, ali ne detaljno. Nije prijatna situacija i ja ne mogu da se stvaim na njegovo mesto ili odgovorim na pitanje kako bih ja reagovao. Moram da znam više detalja. Odluka da ponese traku desila se spontano, Ilić mu ju je samo predao, u želji da što pre postignemo gol. Najmanje nam je u tom trenutku bilo važno ko je kapiten, a Marko je, posle Saše, najduže u ekipi, bili je logično da preuzme traku".

Potez navijača Rašović ne doživljava kao udar na svoj integritet.
"Ne vidim to kao atak na mene, to je momenat koji se dogodio, bilo bi bolje da nije, ali na te stvari ne možemo da utičemo", završio je trener Partizana.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online