Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 07.08.2013.
00:30
mozzartsport.com A

Rašović: Prihvatam odgovornost

Trener Partizana Vuk Rašović je svestan da njegova ekipa ne deluje kao šampionska.

 Trener Partizana Vuk Rašović
 

A kako i ne bi, kada njegovi puleni u četiri utakmice u kvalifikacijama za Ligu šampiona nisu ostvarili niti jednu pobedu.
"Odgovornost trenera je uvek velika i ja je prihvatam, a ljudi koji vode klub će proceniti kolika je. Ja pošteno radim posao i sa igračima sam profesionalno i u detalje spremio utakmicu. Pokazali smo da nismo slabiji, ovde smo ih nadigrali, ali nismo dali gol. Ostaje gorak ukus. Platili smo ceh naivno primljenom golu na njihovom terenu. Igračima čestitam na borbi, volji i želji, navijačima na bodrenju, svima nam je mnogo žao što nismo prošli dalje", bili su prvi utisci Rašovića po završetku utakmice protiv Ludogoreca (0:1).

Crveni karton je zaradio Nikola Gulan zbog starta sa leđa na Romana Bezjaka u kaznenom prostoru.
"Nisam video sa klupe, ali neverovatno je da nam se treću utakmicu za redom dešava crveni karton. Naravno da nije dobro, strašno mi je krivo. To su stvari koje moraju da se analiziraju, Gulan je isključen zbog duela, imam informaciju da je i nama mogao da se sudi penal u prvom poluvremenu. Moramo da pogledamo snimak i da naliziramo", pravdao se Rašović.

Istina, ni njemu nije lako, jer su možda i ponajbolji igrači iz prošle sezone Aleksandar Mitrović i Ivan Ivanov na izlaznim vratima iz kluba, navijači ne vole Marka Šćepovića.
"Ako pokrenemo tu temu razgranaćemo je puno. Treneri u Srbiji rade na jedan način, improviziju, klubovi žive od prodaje igrača i mi treneri možemo to da prihvatimo ili da ne radimo. Ja sam prihvatio da se nosim sa problemima, da probam da uradim nešto sa igračima koji se trude na svakom treningu. Ostaje žal što navijačima nisu vratili energiju".

O pojedinačnom učinku: 
"Grbiću je ovo tek druga utakmica za Partizan, treba biti strpljiv, on će nam doprinositi u narednom periodu. Nikola Ninković je odigrao dosta dobro, pružio šta očekujemo, svestan je kvliteta i mora da ga pruža na svakoj utamici, da se ponavlja i da bude na ovom nivou da stigne i do reprezentacije. Milan Lukač nije mogao da nastavi, ima problema sa kolenom, sutra sledi analitika. Živko Živković je delovao veoma soigurno i zamenio ga na doba način".

Bilo kako, činjenica je da je Partizan "potonuo" samo četiri dana pred početak prvenstva u Super ligi, pa se postavlja pitanje da li će ekipa moći da se digne posle razočaranja u dvomeču sa Ludogorecom.
"Znamo da nas čeka utakmica u subotu. Mi smo profesionalci i moramo da preokrenemo emocije jer nam je prvenstvo strašno bitno, da nastavimo trend osvajanja titule. Imamo problem, ponovo se otvara problem levog beka zbog Volkova i Gulana, moramo da improvizujemo. Ali, tu su dva igrača koja mogu da odgovore zadacima - Nemanja Petrović i Vojislav Stanković", istakao je Rašović uz tvrdnju da i dalje veruje u ekipu.

POVEZANE VESTI

Sreda 07.08.2013. 09:18
Ako trner prihvata odgovornost onda treba posle ovih rezultata da povuce crtu i da ostavku, bez obzira kako radi, ocena rada je rezultat.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online