Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 05.08.2013.
12:57 >> 14:35h
BETA A

Rašović: Igrači moraju da budu bolji od navijača!

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je danas da njegova ekipa ima aktivan rezultat pred revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Ludogoreca i da će pokušati da iskoristi prednost domaćeg terena i prođe u plej-of.

Plaketa zlatnom omladincu: Aleksandar Mitrović i Albert Nađ
 

"Vlada pozitivna atmosfera u ekipi, ali nijedna ekipa sa sigurnošću ne može da kaže da će proći dalje. Imamo aktivan rezultat i prednost domaćeg terena, pokušaćemo to da iskoristimo i da se plasiramo u baraž", rekao je Rašović na konferenciji za novinare na stadionu Partizana u Beogradu.

Fudbaleri Partizana sutra od 20.45 igraju protiv bugarskog Ludogoreca revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U prvoj utakmici, prošle srede, Ludogorec je pobedio sa 2:1. Rašović je rekao da su do sada navijači mnogo puta pomogli Partizanu i bili njegov 12. igrač, ali da se nada da energija navijača neće nadmašiti energiju na terenu.

"Fudbaleri treba da daju impuls navijačima", rekao je trener crno-belih.

Upitan da li će biti promena u ekipi, Rašović je rekao da neće biti mnogo promena u odnosu na prvi meč u Razgradu, ali da će jedna sigurno biti. Upitan koliko je Erik Đemba Đemba spreman da igra, on je rekao da ne može procentualno da kaže koliko je kamerunski fudbaler spreman.

"On je iskusan i verujem da će pravilno trošiti snagu koliko god da igra i da će dati svoj doprinos", rekao je Rašović.

On je dodao da se nada rezultatu koji će doneti ekipi plasman u plej-of.

"Očekujem isti Ludogorec kao u Razgradu, oni se sigurno neće opredeliti za odbranu, igraće fudbal. 'Otvoren' je rezultat za obe ekipe. O taktici neću sada da pričam, to ćemo da ostavimo za četiri zida, ali se nadam da ćemo napraviti rezultat koji nas vodi u plej-of", rekao je Rašović.

Trener crno-belih dodao je da želi dobre pojedince na terenu, ali da pre svega želi da se oni uklope u tim.

"Imamo neverovatnu želju i ima prostora da napravimo veliki rezultat", rekao je Rašović.

Napadač Partizana Aleksandar Mitrović rekao je da je gledao prvu utakmicu i da, i pored toga što smatra da je Ludogorec dobra ekipa, Partizan može dalje.

"Ludogorec je dobra ekipa, možda nam manje leži nego Širak, ali s njima može da se igra. Da smo bili koncentrisaniji u prvom meču, imali bismo i bolji rezultat. Mi smo jedna celina, ekipa, i možemo da idemo dalje", rekao je Mitrović.

Sportski direktor Partizana Albert Nađ je pre početka konferencije za novinare uručio Mitroviću plaketu zbog uspeha koji je postigao na Evropskom prvenstvu za omladince u Litvaniji.

"Hvala svima na čestitkama i ljudima iz kluba koji su bili uz mene na svakoj utakmici. Ovo je veliki uspeh za srpski fudbal i nas same, ali nema mnogo vremena za slavlje, okrećemo se novoj utakmici. Atmosfera je fenomenalna i momci jedva čekaju da počne utakmica", rekao je Mitrović.

Uspeh mladim fudbalerima čestitao je i Rašović, rekavši da su napravili veliku stvar za srpski fudbal i da je velika čast što je Mitrović bio deo te ekipe koja je postala šampion Evrope.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online