Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 25.08.2013.
12:10
mozzartsport.com A

Mitrović se oprašta od Grobara!

Crno-beli planiraju da pobedom nad kragujevačkim Radničkim (19 časova) naprave dobru uvertiru pred revanš sa Tunom.

Oproštajni meč u Humskoj: Aleksandar Mitrović
 

Na papiru đavoli - na travi anđeli. Otkako su se vratili u elitni rang našeg fudbala, Kragujevčani su zavredeli status jednog od omiljenijih protivnika Partizana, u sva dosadašnja četiri susreta crno-beli su ih savladali. Nekad teže od očekivanog (na Čika Dači dva puta po 1:0), nekad glatko i ubedljjivo (u Humskoj 3:0 i 2:0), tek domaćin će na Topčiderskom brdu večeras (19 časova, TV Arena sport) pokušati da upiše peti vezani trijumf nad Radničkim i napravi dobru uvertiru pred revanš sa Tunom u završnom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.


Susret sa Šumadincima imaće emotivan prizvuk za Aleksandra Mitrovića. On se večeras i zvanično oprašta od Grobara, biće mu to i poslednji meč u Super ligi, a definitivan rastanak sa Partizanom uslediće kad se završi utakmica u Švajcarskoj, posle koje mladi golgeter nastavlja karijeru u Anderlehtu.


On će večeras biti prvi izbor Vuka Rašovića u napadu, ali ne i jedini, pošto se od povrede oporavio Marko Šćepović i konkuriše za sastav. Baš kao i Ismail Beko Fofana, novajlija iz Širaka debitovao je u prošlom kolu u Nišu, a protiv imenjaka iz Kragujevca bi mogao prvi put da se predstavi i navijačima u Humskoj u crno-belom dresu.
''Radnički je izuzetno kompaktna ekipa, u kojoj uprkos godinama dominira napadač Darko Spalević. Moraćemo da obratimo pažnju i na njega i na prekide gostiju. Isto tako, svesni smo da nam niko neće pokloniti pobedu, za nju moramo da se izborimo'', rekao je trener Partizana, Vuk Rašović.


Njegov kolega Radmilo Ivančević može da računa na Aleksandra Stojmirovića, posle zalečene povrede trebalo bi da debituje za Radnički, po dolasku iz mađarskog Peščija.
''Predaji mesta nema, idemo u Beograd da pobedimo. Ne vidim veliku razliku u kvalitetu timova u našoj ligi, bar ne u okvirima kako je to nekad bilo izraženo, što je pokazao Novi Pazar u meč sa Partizanom. Beograđani, kao i mi, imaju mlade i brze igrače, pogotovu po bokovima, a naša prednost bi mogla da bude veće iskustvo u veznom redu i napadu, što bi trebalo da iskoristimo'', puca od samopouzdanja Stojimirović.


U sastavu Kragujevčana neće biti Filipa Kneževića. Fudbaler Partizana pozajmljen je ovog leta Kragujevčanima, a gostio su najavili da će ispoštovati džentlmenski sporazum sa urpavom crno-belih, za razliku od kolega iz Niša (Branko Pauljević bio u sastavu za meč prethodne runde), pa će se momak iz Raške naći na tribinama, a ne na travi stadiona u Humskoj 1.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online