Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 14.10.2011.
14:57
Vestionline A

Sloboda vratila staro ime i predstavila novi grb

Fudbalski klub iz Užica takmičenje u Jelen Superligi nastavlja pod nekadašnjim imenom, pošto je iz naziva izbačeno Sevojno Piont.

Na Skupštini FK Sloboda u Gradskoj kući u Užicu i zvanično je vraćeno ime kluba i usvojen novi grb na predlog navijača! 

Pred oko 150 prisutnih, od čega 25 od 35 delegata, sednicu je vodio predsednik Skupštine Zoran Drakulić, a sa govornice su se emotivno i slobodaški obratili predsednik Upravnog odbora Dragan Subotić i sportski direktor Dragić Nešković, kao i gradonačelnik Jovan Marković i Ilija Mićević, član gradskog veća zadužen za omladinu, kulturu i sport!

Usvojen je finansijski izveštaj za 2010. po kome je neto gubitak 9.218.000, a pominju se i dugovanja po pozajmicama pravnih lica (13 miliona dinara zaključno sa 2010.), što je balast Slobodine prošlosti!


Kusturica u rukovodstvu Slobode

 

Srpski reditelj, poznat po strasti prema najvažnijoj sporednoj stvari na svetu, predstavljen je u četvrtak kao novi član rukovodstva kluba iz Užica.

Dvostruki osvajač Zlatne palme filmskog festivala u Kanu javno je priznao da navija za Partizan, nekoliko puta učestvovao u klupskim proslavama crno-belih, a ubuduće će biti prisutan i u užičkom klubu.

Glavni sponzor je i dalje Valjaonica bakra. Grad je počevši od naredne godine obećao 1.5 miliona dinara mesečno, što je već u rangu izdataka gradova slične veličine za svoje fudbalske klubove.

Formiran je i novi Upravni odbor. Predsednik je i dalje Dragan Subotić, koji je raspršio nedoumice oko eventualnog povlačenja. Od 25 dosadašnjih članova UO, ostalo je 12, a pridodato je novih 13, uglavnom privrednika iz Užica i regiona!

Obećano je veće angažovanje, kao i promena strategije u smeru stvaranja održivog kluba koji bi značajna sredstva ostvarivao prodajom igrača!

Takođe je najavljeno postavljanje reflektora do leta 2012. i iskazana želja predsednika da se uklone objekti sa parkinga ispred stadiona, kao i da se do kraja reši problem sa kućama na stadionu i zaokruže tribine u tom sektoru. 

Oduševljenje donetim odlukama navijači Slobode su izrazili bakljadom na platou ispred Gradske kuće.

POVEZANE VESTI

Petak 14.10.2011. 15:28
Strasno sta se radi u nasem fudbalu,uzmi ostavi kako ti padne na pamet.Kada ste trebali da udjete u I,onda moze, jer samo uz Sevojno ste i mogli da udjete u I, a sad ajmo Sevojno,nemoj da nam prljas nase slavno ime. Nije ''Sloboda'' kriva vec ljudi koji je vode. Sve sami kriminalci u skoro svim fudbalskim strukturama u zemlji. Malo je postenih,kojima svaka cast! Reprezentativi fudbal nam je dobio bas sto je i zasluzio!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online