Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 09.05.2014.
13:28
Beta A

Stojanović: U Užicu da iskoristimo sve što nam se ponudi

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović je rekao da njegovi fudbaleri moraju da budu strpljivi na utakimici protiv Slobode u Užicu i da iskoriste svaku priliku da bi došli do važne pobede u borbi za titulu.

 Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović
 

"I nama i Slobodi je predstojeća utakmica biti ili ne biti, to je činjenica, svi se borimo za svoje ciljeve i svako se nada najboljem. Moramo da budemo strpljivi, da ne gubimo glavu i da iskoristimo sve što nam se ponudi", rekao je Stojanović. 

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 17.30 časova u Užicu igraju protiv Slobode utakmicu 28. kola Super lige Srbije. Zvezda je prva na tabeli sa 65 bodova, tri više od Partizana, dok se Sloboda bori za opstanak, zauzima 13. mesto sa 27 bodova i ima dva, odnosno tri boda više od ekipa koje se nalaze u zoni ispadanja.

Stojanović je ocenio da crveno-belima nikada nije bilo lako kada su igrali u Užicu.

"Čeka nas nezgodino gostovanje, Zvezdi tamo nikada nije bilo lako. Očekujem tešku utakmicu, ali smo spremni na to. U Užice idemo puni discipline i motivacije", istakao je Stojanović. 

On je dodao da ima sitnih problema sa povredama, pošto je Filip Kasalica propustio nekoliko treninga i njegov nastup je neizvestan, a od ranije je poznato da neće moći da računa na Abiolu Daudu i Novaka Martinovića.

Ako pobedi Slobodu, Crvena zvezda će biti na tri boda od prve titule posle šestogodišnje dominacije Partizana.

"Ne razmišljamo o tome šta pobeda u Užicu donosi, prvo ćemo morati to da uradimo pa tek onda da razmišljamo šta dalje", naveo je Stojanović.

Čelnici užičke Slobode su ove nedelje zapretili da će istupiti iz lige, zbog sumnje u regularnost takmičenja, ali su juče ipak odlučili da nastave takmičenje.

"Na mene to nije uticalo, od prvog trenutka sam znao da će utakmica da se igra, tako da nas to ni u kom slučaju nije destabilizovalo", rekao je Stojanović. 

Po njegovim rečima, ekipu nije destabilizovala ni situacija oko eventualne kazne Evrpske fudbalske unije (UEFA) zbog kršenja finansijskog fer-pleja.

"Cilj koji imamo pred nama je toliko važan da ne smemo da gubimo energiju na sve te stvari", istakao je Stojanović.

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Kovačević je rekao da u Užicu očekuje tešku utakmicu, ali da se nada pobedi.

"Borba za titulu je neizvesna, Sloboda je čvrsta ekipa koja će dati sve od sebe da nas pobedi. Oni se bore za opstanak, mi za titulu, tako da mislim da je naš motiv veći. Znamo šta nam je činiti", rekao je Kovačević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online