Petak 14.10.2011.
14:57
Vestionline

Sloboda vratila staro ime i predstavila novi grb

Na Skupštini FK Sloboda u Gradskoj kući u Užicu i zvanično je vraćeno ime kluba i usvojen novi grb na predlog navijača! 

Pred oko 150 prisutnih, od čega 25 od 35 delegata, sednicu je vodio predsednik Skupštine Zoran Drakulić, a sa govornice su se emotivno i slobodaški obratili predsednik Upravnog odbora Dragan Subotić i sportski direktor Dragić Nešković, kao i gradonačelnik Jovan Marković i Ilija Mićević, član gradskog veća zadužen za omladinu, kulturu i sport!

Usvojen je finansijski izveštaj za 2010. po kome je neto gubitak 9.218.000, a pominju se i dugovanja po pozajmicama pravnih lica (13 miliona dinara zaključno sa 2010.), što je balast Slobodine prošlosti!


Kusturica u rukovodstvu Slobode

 

Srpski reditelj, poznat po strasti prema najvažnijoj sporednoj stvari na svetu, predstavljen je u četvrtak kao novi član rukovodstva kluba iz Užica.

Dvostruki osvajač Zlatne palme filmskog festivala u Kanu javno je priznao da navija za Partizan, nekoliko puta učestvovao u klupskim proslavama crno-belih, a ubuduće će biti prisutan i u užičkom klubu.

Glavni sponzor je i dalje Valjaonica bakra. Grad je počevši od naredne godine obećao 1.5 miliona dinara mesečno, što je već u rangu izdataka gradova slične veličine za svoje fudbalske klubove.

Formiran je i novi Upravni odbor. Predsednik je i dalje Dragan Subotić, koji je raspršio nedoumice oko eventualnog povlačenja. Od 25 dosadašnjih članova UO, ostalo je 12, a pridodato je novih 13, uglavnom privrednika iz Užica i regiona!

Obećano je veće angažovanje, kao i promena strategije u smeru stvaranja održivog kluba koji bi značajna sredstva ostvarivao prodajom igrača!

Takođe je najavljeno postavljanje reflektora do leta 2012. i iskazana želja predsednika da se uklone objekti sa parkinga ispred stadiona, kao i da se do kraja reši problem sa kućama na stadionu i zaokruže tribine u tom sektoru. 

Oduševljenje donetim odlukama navijači Slobode su izrazili bakljadom na platou ispred Gradske kuće.

2024 © - Vesti online