Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 12.12.2010.
01:12
blic.rs A

Šeherezada: Hoću da glumim kod Kuste

Glumački par, supružnici Berguzar Korel i Halit Ergenc, koji su osvojili srpsku publiku serijom “1001 noć“, napustili su Beograd pomalo upoznavši grad i naše običaje, družeći se i sa fanovima...

Supružnici Berguzar Korel i Halit Ergenc oduševili fanove u Beogradu
 

- Nažalost, videli smo vrlo malo od Beograda, ipak smo ovde došli zbog posla. Kako godinama već putujemo, vremenom raste broj mesta koje bismo želeli da posetimo, tako da je i Beograd na toj listi. Želimo da se vratimo u vašu zemlju - objasnio je Halit Ergenc za “Blic“.


Živela srpska hrana

Berguzar i Halit priznaju da su dosta toga čuli o našoj zemlji i Beogradu, a drago im je što su upoznali našu kulturu, te probali srpske specijalitete.


- Putovanja su dobra baš zbog toga što imamo priliku da upoznamo običaje i hranu. Ukus vaše hrane nam nije stran, i dopalo nam se sve što smo probali - potvrđuje Onur.
 

Večera sa fanom

Nakom gostovanja na “Prvoj“, Šeherezada je otišla na večeru sa fanom koji je osvojio nagradu, Biljanom koja je sa sobom povela devojčicu Nataliju Stoiljković, takođe veliku obožavateljku turske serije. Biljana je bila toliko iznenađena nagradom, te je od treme zaboravila šta je želela da pita. Ljubazna Berguzar je bodrila i oduševila obe devojke.

Kada je gluma u pitanju, njih dvoje su zadovoljni što su se Srbija i Turska povezale na ovaj način, a voleli bi da odu korak dalje i naprave saradnju sa Emirom Kusturicom.


- Poznajemo rad Emira Kusturice i veoma ga poštujemo. Ukoliko nam se ukaže prilika, voleli bismo da sarađujemo sa njim. Možda će to biti prilika da se upoznamo i sa srpskim glumcima i razmenimo iskustva - kaže Halit.


Halit i Berguzar zaista izgledaju veoma zaljubljeni jedno u drugo, i vidi se da ih vezuje jaka ljubav.


- Halit nema mane. Sve kućne poslove delimo i zaista savršeno funkcionišemo. On je divan čovek i ne znam šta bih bez njegove podrške - rekla je popularna Šeherezada.


Sin Ali najvažniji na svetu

Njih dvoje imaju sina Alija prema kome podređuju sve svoje obaveze.
- Ovo će biti Alijeva prva Nova godina i želimo da je provedemo u porodičnoj idili - objasnila je ponosna mama.


Inače, njima je u poslednje vreme veoma teško s obzirom na to da su često razdvojeni zbog poslovnih obaveza.


- Trenutno snimam seriju gde glumim potpuno drugačiji lik od Šeherezade. Osim toga, u poslovnom smislu nemam druge planove, s obzirom na to da se trudim da što više vremena provodim sa sinom Alijem - kaže Berguzar, a Halit objašnjava:
- I ja snimam novu seriju koja govori o jednom periodu turske istorije. Za sada nemamo plan da ponovo glumimo zajedno.

Zanimljivosti iz “1001 noći“

Sve ljubitelje ove serije sigurno zanimaju odnosi iza kulisa “1001 noći“, a lik koji je izazvao veliku pažnju i osvojio srca publike svakako je i mali dečak Kan, Šeherezadin sin. Iako je snimanje serije završeno pre godinu dana, Berguzar i Halit su i dalje u kontaktu sa dečakom.

- Kada smo počeli da snimamo seriju, Kan je imao četiri godine, bio je baš mali. Plašio se scena gde je morao da spava i kada smo snimali scenu gde on bolestan leži, Kan je hteo da ode sa snimanja. Morala sam da mu objasnim da ću ja ostati bez posla ako on ode i jedva sam ga nagovorila da nastavi da snima. Imali smo zaista lep odnos tokom snimanja, a i sada se često čujemo telefonom sa njim - otrkiva kroz smeh Berguzar.


Vreme i za rad u pozorištu

I Berguzar i Halit dolaze iz glumačkih porodica, ali je interesantno da su veoma retko angažovani u pozorištu. Šeherezada je objasnila da bi pre svega volela da se oproba u malo drugačijem žanru od serije “1001 noć“.


- Definitivno ću se posvetiti pozorištu. Volela bih da glumim u komedijama i mjuziklima - kaže Šeherezada.

Hvala srpskim obožavateljima

Popularni Šeherezada i Onur družili su se sa fanovima juče u podne u restoranu hotela “Hajat“. Dvadesetak vernih fanova izabrani u nagradnoj igri Televizije “Prva“ dobili su priliku da se slikaju i druže sa svojim idolima, a mahom su dolazile žene sa decom. Glumcima je zbog ovog prizora bilo puno srce, a za fanove u Srbiji imaju samo jednu poruku:
- Nemamo šta drugo da kažemo osim da se od srca zahvaljujemo na ovako lepom gostoprimstvu. Ovo zaista nismo očekivali!

POVEZANE VESTI

Četvrtak 27.10.2011. 12:15
a kusta. on, jel treba proba, sta kaze.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online