Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 26.01.2019.
20:55
blic.rs, Vestionline A

Džoni Dep imao poseban uslov za dolazak u Srbiju, a jedna stvar je strogo zabranjena

Holivudska zvezda odsela je u luksuznom hotelu gde na raspolaganju ima penthaus i privatni ulaz u kompleks, dok je sa sobom doveo i osoblje.

youtube.com/People's Choice
Džoni Dep

Čuveni glumac Džoni Dep doputovao je u Srbiju, gde će u narednih mesec dana snimati film "Minamata". Organizatori su se potrudili da slavnom glumcu obezbede strogo obezbeđenje i na sve načine ga sačuvaju od radoznalih fanova i paparaca.

- Dep je doputovao u Beograd i smešten je u luksuznom i intimnom penthausu jednog od najglamuroznijih hotela. Organizatori su se zaista namučili da pronađu odgovarajuće mesto za glumca, s obzirom na to da je on zahtevao potpunu privatnost. Penthaus u kojem Dep boravi dok je u Beogradu ima poseban privatni ulaz kroz garažu do samog apartmana koji je na dva nivoa, ogroman dnevni boravak sa prelepim pogledom na centar Beograda i čak tri kupatila. Osoblje hotela nema nikakav kontakt s njim, niti će dok on bude boravio u njihovom apartmanu smeti da uđe u njega. On je doveo svoje ljude za poslugu i pripremu hrane - otkriva izvor i dodaje koliko je privatnost bitna za slavnog glumca:

- Uslov za snimanje filma u Srbiji bio je da se detalji o Depovom dolasku i svi podaci o snimanju filma drže u strogoj tajnosti. Džoni je surovi profesionalac i ne voli da ga išta ometa u toku rada. Svi su potpisali ugovor o strogom čuvanju informacija, tako da će holivudska zvezda u Srbiji biti zaštićena poput visokih zvaničnika. To potvrđuje i činjenica da je glumac sleteo na beogradski aerodrom u najstrožoj tajnosti, tako da niko nije imao uvid kada tačno dolazi - tvrdi naš izvor upućen u realizaciju ovog projekta.

Ekipa "Blica" ipak je došla do saznanja u kojim hangarima na Dunavu se odvija snimanje, ali tu pristup našem fotografu nije bio dozvoljen ni sa velike udaljenosti.

- Probno snimanje počelo je juče, a zvanični početak zakazan je za sutra. Snimaće se na nekoliko lokacija, ali većinski deo biće na obali Dunava, gde je uveliko namešteno nekoliko scenografija. Na toj lokaciji nijednom neovlašćenom licu neće biti dozvoljen pristup ni blizu hangara, a kamoli ulazak u sam prostor gde se snima - kaže naš izvor i dodaje:

- Samo za Depa će biti zaduženo desetak ljudi, koji će u svakom trenutku brinuti da li ima sve što mu je potrebno. Više desetina njih brine o njegovoj bezbednosti dok prelazi sa lokacije na lokaciju. Organizatori su osmislili poseban vid transporta za glumca, kako bi neometano mogao da dolazi na snimanja, a u svakom trenutku će lično obezbeđenje biti uz njega.

Džoni Dep bi u Srbiji trebalo da se zadrži do početka marta, nakon čega će se snimanje nastaviti u Crnoj Gori, i to na Ostrvu cveća i u tivatskoj župi. U filmskoj ekipi koja dolazi u Tivat biće oko 200 ljudi, a za potrebe snimanja pojedinih scena kao statisti biće angažovani i lokalni stanovnici.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online