Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 02.09.2016.
18:49
Vestionline, Alo.rs A

"Na Balkanu će se formirati tri velike države!"

Folk pevačica, rijaliti zvezda i proročica Vesna Rivas za "Alo", je pomoću karata i malo pomoću njenih vizija, proverila i otkrila neke aktuelnosti koje muče naciju.

M. Karović
Koliko je upravu pokazaće vreme: Vesna Rivas

Vesna očekuje ispade ekstremista u narednom periodu u regionu, ali ipak ne očekuje da će u našoj zemlji do rata ipak doći. Ona smatra da region ide ka velikim podelama i da će Bosna uskoro biti podeljena, tojest da će se na Balkanu formirati tri velike države - velika Srbija, velika Hrvatska i Albanija, ali je na mukama samo zbog jednog pitanja:

- Kako ćete vi ljudima koji su najviše stradali u ratovima, a to je muslimansko stanovništvo u Bosni, kako ćete njima da objasnite da moraju da se odrede da li će biti srpski muslimani ili će biti hrvatski muslimani? Jasno je da Republika Srpska treba da se pripoji Srbiji i sve ide u tom pravcu. To je taj početak deobe Bosne.

youtube.com/belgrade26

Jelenin ubica je imao operaciju na glavi!

Ono što mnoge zanima je svakako informacija ko je ubica pevačice Jelene Krsmanović, čiji slučaj već mesecima pokreće brojne teorije zavere i spekulacije. - Definitivno je muškarac u pitanju. Definitivno je neko ko je imao neku operaciju na glavi ili oko glave i vrata. Imam stalno tu viziju. I to je neko ko je odbijen, da li u poslovnom smislu ili nešto drugo, ali za nešto je odbijen. Za nešto je odbijen, zbog čega je ugrožen i besan. Ne znam zašto ne istražuju. Mislim da je poznat i porodici. Ja samo znam da se krupne stvari koje talasaju masu obično čuvaju da se saopšte kada su neke velike krize u državi - kaže Vesna.

Vesna se ne opterećuje time da li će Tomislav Nikolić dobiti i drugi mandat za šefa države.
- Nevažno je ko će biti predsednik države, već je daleko važnije ko je predsednik Vlade i ko sastavlja Vladu. Najvažnije je da su pravi ministri postavljeni na pravo mesto - kaže Vesna, a na pitanje da li je Vučić odabrao prave ministre kaže:

- Meni se dopada Vučić. On je prvi političar koji je došao sit na scenu. Mnogo je bitno da li političari dolaze gladni silne borbe da druge obore sa vlasti ili dođu siti. Vučić je došao sit i takav čovek može da ide da šeta svetom i da pravi kontakte i da se bori. Sit čovek bolje radi nego gladan. Ivica Dačić je takođe odličan političar. On se u sve razume i u sve je uključen. Ja u njih dvojicu zaista verujem. Mislim da će nove ministre njih dvojica dobro uputiti i da će uraditi pravu stvar. Ja ih ne bih osuđivala zbog toga što su pod velikim pritiskom sa Zapada i što im je bačen u ruke vruć krompir - zaključuje Vesna priču o politici.

twitter.com/‏@AnitaIvanovic

Ana i Švajni će se razvesti

Vesna je za "Alo!" prognozirala i kakav će biti brak Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera. - Sve mi je veštačko. Nešto mi je bezveze. Ona ima tu toplotu i tu našu energiju i našu balkansku lepotu. Mislila sam da će joj izabranik biti neko sa naših prostora. Mislim da ona neće sa Nemcem izdržati. Različiti su energetski. Mislim da će tu biti razvod, ali ajde neka bude malo talasanja. Ne bih volela sada da ostavi trudnoću ili da rodi, zato što već unapred vidim raspad sistema.

Narod pažljivo prati i šta rade rijaliti zvezde. Nedavno je objavljeno da neće biti nove sezone "Farme" na jesen. Pošto se nova sezona "Parova" ipak priprema, Vesnu je odgovorila da li očekuje da će možda Jelena Golubović ili Zorica Marković na kraju završiti sa njom u vili "Parova".

- Pitanje je da li one "Parove" uopšte zanimaju i da li nam treba da one uđu u "Parove". Meni lično, da sam u produkciji, Zorica Marković ne bi bila interesantna. Zorica je posle mesec dana naprasno bolesna. Te privilegije koje je imala u "Farmi" kod nas neće imati. To izlaženje i ulaženje u rijaliti kada poželi. Što se tiče Jelene, čak bi mi bilo simpatično da dođe. Imala bih sa kim da se igram.

Instagram/carpediemfbz

Aleksandra nije za Breninu kuću!

Proverili smo i kakva su očekivanja Rivasove za vezu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. - Nije ona za Breninu kuću. Ne znam zašto. Ona lepo peva, ona je dobra devojka, ali vidim je kraj nekog drugog, u nekoj drugoj energiji. Nisu ona i Filip jedno za drugo. Filipu treba neka ozbiljnija poslovna priča, kao što su se Brena i Boba našli, koji se prvenstveno poslovno kapiraju. Nije Prijovićeva za Filipa. Njoj opet treba neko ko će da je prati na tim nastupima. Moraju slične energije da se nađu. Ja ih ne vidim.

Vesna nema lepo mišljenje o Jeleni, ali ni o Slađani Petrušić i ne bi ni nju želela ponovo da sretne u vili "Parova". 

- Onda Mariću stvarno neka daska fali u glavi ili je zaljubljen u Slađu Petrušić ako se ona ponovo pojavi posle svega što je uradila.

I za kraju je Vesna govorila i o svom ljubavnom životu. 
- Imam dve-tri ozbiljne ponude. Teške momente sam ostavila iza sebe. Ja znam da je moja sreća negde dalje. Mislim da dok imam šta da pokažem u rijalitiju dotad ću još biti ovde, dotad ću voditi ljubav ovde. U kraju odakle je moja mama se kaže: "Ću se davam, ali neću se udavam".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online