Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 19.02.2011.
08:04
Press A

Marija Karan: Hoću da glumim uz Šona Pena

Srpska glumica Marija Karan krajem januara imala je još jednu holivudsku premijeru.

Marija Karan
 

Posle ostvarenja "Taximan"i "The Weapon" i serije "Casualty", u kojima je glumila kraj Žan-Klod van Dama i Džejmsa Fejna, prelepa Beograđanka u filmu "The Rite" igrala je sa legendarnom holivudskom zvezdom Entonijem Hopkinsom.


U razgovoru za "Pres", Marija Karan otkriva detalje sa snimanja i premijere svoje nove holivudske role.
- Neverovatno je koliko je Hopkins jednostavna osoba koja nema potrebu za dokazivanjem. On je beskrajno šarmantan i plemenit čovek, koji poseduje neverovatnu energiju. Videvši ga na setu u Budimpešti, odmah sam shvatila da će film „The Rite" biti veliki hit.


O čemu ste razgovarali sa Hopkinsom?
- Uglavnom su te priče bile vezane za iskustva koje smo kao ekipa prošli zajedno u Budimpešti. Ali i o krajnjem rezultatu filma i njegovom procesu.


Sa kojim holivudskim glumcem biste voleli da se pojavite na setu?
- Bez dileme sa Šonom Penom, jer je definitivno jedan od mojih omiljenih glumaca. Intrigantan je i kao osoba i glumac, a veliki kvalitet koji poseduje je nepredvidivost. On je uvek moj izbor.


Kako reagujete na ljubomoru koleginica i da li imate više prijateljica ili prijatelja?
- Prijatelj je prijatelj, bez obzira na pol. Sa prijateljicama sam ipak bliža. Nikada nisam obraćala pažnju na takve stvari. Ko kaže da su samo žene ljubomorne?


Često vas proglašavaju najlepšom srpskom glumicom. Kako doživljavate takve komplimente?
- Mislim da ti komplimenti proizilaze, pre svega, iz mog truda i rada koji stoje iza mene. Prija mi kada ljudi znaju da to vrednuju i podrže.


U vezi ste sa dečkom iz Amerike, kako ste se upoznali i čime vas je osvojio?
- Osvojio me je iskrenošću i otvorenošću, ali i veselom prirodom i šarmom! Upoznali smo se na jednom filmskom festivalu pre nekoliko godina.


Šta za vas predstavlja brak?
- Brak je, po meni, sklad dvoje ljudi. Harmonija srodnih duša. Realnost koja teži ka idealu.


O čemu sanjate, šta planirate?
- Želim da uživam u životu, da radim ono što volim i da se radujem i smejem sa dragim ljudima. Plan je da budemo veseli!


Niste od onih osoba koje demantuju tračeve ili pravdu traže na sudu, kako u stvari reagujete na neistinite natpise koji se povremeno plasiraju o vama u Srbiji?
- Na tračeve reagujem tako što ih ne slušam. A, ako ih i čujem, uopšte ne reagujem na takve priče. Ne dotiču me.


Gde se više osećate kod kuće, u Beogradu ili Los Anđelesu?
- U Los Anđelesu živim jednim dinamičnim životom i on mi daje mogućnost da budem u centru događaja. Imam i svoj krug prijatelja. Ali, kuća je tamo gde mi je srce - kroz smeh kaže Karanova.

POVEZANE VESTI

ŠOUBIZNIS Holivudska bomba!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online