Subota 19.02.2011.
08:04
Press

Marija Karan: Hoću da glumim uz Šona Pena

Marija Karan
 

Posle ostvarenja "Taximan"i "The Weapon" i serije "Casualty", u kojima je glumila kraj Žan-Klod van Dama i Džejmsa Fejna, prelepa Beograđanka u filmu "The Rite" igrala je sa legendarnom holivudskom zvezdom Entonijem Hopkinsom.


U razgovoru za "Pres", Marija Karan otkriva detalje sa snimanja i premijere svoje nove holivudske role.
- Neverovatno je koliko je Hopkins jednostavna osoba koja nema potrebu za dokazivanjem. On je beskrajno šarmantan i plemenit čovek, koji poseduje neverovatnu energiju. Videvši ga na setu u Budimpešti, odmah sam shvatila da će film „The Rite" biti veliki hit.


O čemu ste razgovarali sa Hopkinsom?
- Uglavnom su te priče bile vezane za iskustva koje smo kao ekipa prošli zajedno u Budimpešti. Ali i o krajnjem rezultatu filma i njegovom procesu.


Sa kojim holivudskim glumcem biste voleli da se pojavite na setu?
- Bez dileme sa Šonom Penom, jer je definitivno jedan od mojih omiljenih glumaca. Intrigantan je i kao osoba i glumac, a veliki kvalitet koji poseduje je nepredvidivost. On je uvek moj izbor.


Kako reagujete na ljubomoru koleginica i da li imate više prijateljica ili prijatelja?
- Prijatelj je prijatelj, bez obzira na pol. Sa prijateljicama sam ipak bliža. Nikada nisam obraćala pažnju na takve stvari. Ko kaže da su samo žene ljubomorne?


Često vas proglašavaju najlepšom srpskom glumicom. Kako doživljavate takve komplimente?
- Mislim da ti komplimenti proizilaze, pre svega, iz mog truda i rada koji stoje iza mene. Prija mi kada ljudi znaju da to vrednuju i podrže.


U vezi ste sa dečkom iz Amerike, kako ste se upoznali i čime vas je osvojio?
- Osvojio me je iskrenošću i otvorenošću, ali i veselom prirodom i šarmom! Upoznali smo se na jednom filmskom festivalu pre nekoliko godina.


Šta za vas predstavlja brak?
- Brak je, po meni, sklad dvoje ljudi. Harmonija srodnih duša. Realnost koja teži ka idealu.


O čemu sanjate, šta planirate?
- Želim da uživam u životu, da radim ono što volim i da se radujem i smejem sa dragim ljudima. Plan je da budemo veseli!


Niste od onih osoba koje demantuju tračeve ili pravdu traže na sudu, kako u stvari reagujete na neistinite natpise koji se povremeno plasiraju o vama u Srbiji?
- Na tračeve reagujem tako što ih ne slušam. A, ako ih i čujem, uopšte ne reagujem na takve priče. Ne dotiču me.


Gde se više osećate kod kuće, u Beogradu ili Los Anđelesu?
- U Los Anđelesu živim jednim dinamičnim životom i on mi daje mogućnost da budem u centru događaja. Imam i svoj krug prijatelja. Ali, kuća je tamo gde mi je srce - kroz smeh kaže Karanova.

2024 © - Vesti online