Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 24.03.2012.
04:29
Alo! A

Ceca ozdravila i otputovala!

Šta ti je moderna medicina! Iako je pre samo 48 sati zbog prehlade izostala sa suđenja na kojem je trebalo da se suoči sa Jelenom Karleušom, Svetlana Ražnatović je u petak otputovala u Frankfurt!

Ode trbuhom za kruhom: Svetlana Ražnatović Ceca
 

Naime, Ceca se pojavila na Aerodromu „Nikola Tesla“ kako bi otišla na svoj prvi nastup posle više od godinu dana (osmomesečni kućni zatvor ju je do sada sprečavao da nastupa).


Iako joj je let bio zakazan za 14.10, najpoznatija srpska pevačica se na aerodromu pojavila sat ranije. U pratnji obezbeđenja izašla je iz automobila i uputila se ka šalteru za čekiranje karata. Ni u jednom trenutku nije skidala osmeh s lica, a po njenom izgledu i ponašanju zaključili smo da joj ništa ne fali. Bilo je očigledno da je prehlada, koja ju je pre dva dana prikovala za krevet, uspešno izlečena. Ceca se nakon čekiranja pozdravila s prisutnim novinarima, ali ni fanovima nije ostala dužna. Slikala sa se svakim ko ju je za to zamolio.


- Zakasniću na let - bilo je sve što je rekla Arkanova udovica i uputila se pokretnim stepenicama kako bi ušla u avion. Samo nekoliko minuta posle carinske kontrole, Svetlana se oglasila i na “tviteru“:

- Na putu u Frankfurt. Sutra prvi koncert - napisala je.


Da je sa nestrpljenjem očekivala ovaj nastup, pokazuju i njeni statusi na pomenutoj društvenoj mreži proteklih dana.


- Moj poslednji nastup bio je 12. 12. 2010, u Brizbejnu u Australiji. Nakon tolike pauze, 24. 3. Frankfurt. Još samo koji dan - napisala je Ceca pre nekoliko dana.


Očito je da pevačica jedva čeka da ponovo zapeva, te će njena publika u Nemačkoj večeras sigurno imati razloga da se raduje. Budući da će u narednih nekoliko meseci nastupati svakog vikenda, verovatno će i država imati razloga za veselje jer će Ražnatovićeva skupiti novac za treću ratu duga, koja iznosi pola miliona evra.

POVEZANE VESTI

Subota 24.03.2012. 11:40
Sudjenje je odlozeno zbog bolesti Ocokoljica, a ne Cece. Proverite sta ste napisali juce: "Suđenje folk pevačici Svetlani Ceci Ražnatović i njenom zetu Predragu Ocokoljiću, zbog optužbi da su pretili direktoru FK "Mladi proleter" Aleksandru Olareviću 2007. godine, odloženo je danas u Prvom osnovnom sudom u Beogradu zbog izostanka Ocokoljića." Bas ste spin 'majstori'...
Subota 24.03.2012. 12:47
napisali ste "iako je let bio zakazan za 14.10 ona se pojavila sat ranije"...mislim glupost...pa nije to lokalni autobus pa ulece zadnja po sistemu "majstore stani bre eve me!"..a sto se tice turneje naravno da je naprasno "ozdravila"..ko ne bi...sad ce da padnu pare od nasih "umetnickih dusa" u Nemackoj...skupice se sa svih strana...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online