Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 15.01.2014.
12:01
J. J. - Vesti A

Po čemu pamtimo 2013. (4): Zašto plače Karleuša

Na srpskoj estradi ni protekle godine nije manjkalo skandala, tuča, burnih raskida i raznih afera pevača. Brojni predstavnici estrade isterivali su pravdu na sudu, braneći svoje ime i čast. Po broju sudskih slučajeva rekorder je Jelena Karleuša, koja je napravila presedan u novijoj srpskoj pravosudnoj istoriji sa čak 49 tužbi protiv Ivana Ivanovića i Prve televizije zbog javnih prozivki voditelja.

Jelena Karleuša

Pred sudijom je i plakala, tvrdeći da su joj ugroženi pravo na život i rad, na šta je Ivanović odgovorio novom prozivkom u svojoj emisiji, kada joj je otpevao pesmu "Obriši suze, draga". Na sud je redovno dolazila i Svetlana Ražnatović i to po raznim osnovama, negde kao svedok, negde kao optužena, ali je zabeležila i pobedu u sporu koji je pune tri godine vodila baš protiv Karleuše.

Uglavnom i ove godine se većina estradnih afera vrtela oko Karleuše, pa je njenom koncertu na Ušću pripala i titula skandala godine. Pred sam početak zakazala je cela tehnika. Jelena je na samom koncertu zakazala besplatnu reprizu za 16. jun, ali ona nikada nije održana, jer grad Beograd nije dozvolio.

Nakon toga, počeo je pravi rat između Jelene i medija. Prepričavalo se koliko je ljudi to veče posetilo Ušće. Po Karleušinoj priči, obožavatelja je bilo 40.000. Po priči očevidaca, bilo ih je manje od 20.000. Jelena je čak priložila i snimak iz vazduha. So na ranu dodala je njena večita suparnica Svetlana Ražnatović, koja je samo nedelju dana nakon Jelene na istom mestu održala koncert sa oko 150.000 posetilaca.

Burleska ili farma

Goca Tržan i njen bivši muž Ivan Marinković nastavili su da se prepucavaju na Farmi. Ivan je tvrdio da je pevačica bila sa kriminalcima koji su je tukli, da bi Tržanova podnela četiri tužbe protiv Marinkovića, zbog nanošenja duševnog bola. Ivan je potom ušao na Farmu, a pevačica se verila.

Titulu skandal majstora poneo je i Andrija - Era Ojdanić, koji se tokom boravka na Farmi pohvalio vezom sa devojčicom koja je u vreme početka romanse išla u osnovnu školu. Pod pretnjom da će biti optužen za pedofiliju, Era se branio da je celu priču izmislio, pa je cela stvar zataškana. Ovaj skandal zamenio je onaj sa pevačicom Majom Marijanom, koja je završila u Urgentnom centru nakon što je dobila batine od nevenčanog supruga Mladena Šmakića.

Adil Maksutović je pretukao svoju verenicu i ćerku Džeja Ramadanovskog Anu samo dva meseca nakon što mu je rodila sina. Fizičkih obračuna bilo je i među damama, pa će ostati upamćen skandal kada je Anu Nikolić zbog ljubomore u crnogorskom hotelu Maestral pretukla Manda Popović, devojka albanskog biznismena Ćazima Osmanija.


Sledeći nastavak - Po čemu pamtimo 2013. (5): Amerikanci špijuniraju planetu

POVEZANE VESTI

Sreda 15.01.2014. 12:13
ne zanima nas. nas zanima zasto narod zivi u bedi.
Sreda 15.01.2014. 12:12
crna rupa Srpske estrade ako se taj pravac muzike kojim se ona bavi može uopšte tako nazvati.Pretekle je lokalne pevaljke u pokušaju koje su za svoju prvi snimljenu ploču prodali po dve krave.
Sreda 15.01.2014. 21:57
BAŠ ME BRIGA ŠTO KRMELJUŠA PLAČE....BRIGA ME ZA GLADNE I BOLESNE, ZA NAPUŠTENU DJECU !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online