Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 10.03.2014.
16:03
Z. Vicelarević - Vesti A

Cecin rusvaj u Frankfurtu!

Koncert Svetlane Cece Ražnatović održan u Union hali bio je događaj broj jedan u subotu u Frankfurtu. Iako se slavio Dan žena u svim okolnim klubovima, Ceca je napunila Union do poslednjeg mesta. Publika je došla iz svih krajeva Nemačke, a bilo je i onih koji su došli čak i iz Kanade.

- Navikla sam da je publika na svim mojim koncertima odlična, ali večeras u Frankfurtu je bilo nešto posebno. Bilo mi je pravo zadovoljstvo da pevam za publiku ovde u Frankfurtu - rekla nam je Ceca posle koncerta.


Frankfurtska publika je tokom celog nastupa pevala zajedno sa popularnom pevačicom, a zbog skandiranja "Ceco, mi te volimo", naša folk zvezda je u nekoliko navrata morala da napravi pauzu između pesama.


Iz Štutgarta su na koncert došli Tanita Ostojić i bračni par Sabrina i Radovan Kašmalija.


- Prvi put smo na Cecinom koncertu, stvarno je dobro i oduševljena sam. Uživo peva odlično i izgleda deset godina mlađe. Moram da kažem da joj nove grudi odlično stoje - priča Tanita.


Radovan je bio nešto uzdržaniji, pa je rekao da je atmosfera odlična, dok je njegova supruga Sabrina, inače Nemica bila otvorenija.


- Obožavam sve Cecine pesme. Ona baš super peva. Moja najomiljenija pesma je "Pet minuta" i oduševila sam se kada sam je čula uživo.

Slikanje s obožavaocima

Na Cecinom koncertu među brojnom publikom su bili i pevači Dado Kukić i Švabo Šmit. Nakon koncerta, Ražnatovićeva je, iako vidno umorna, još ceo sat ostala da se slika sa brojnim obožavaocima.

- Došle smo iz Diseldorfa samo da bi bile na Cecinom koncertu. Ona je predivna. Ima stajling boli glava. Peva i izgleda kao boginja - rekle su nam uglas Azedina Delić i Silvija Trofilova iz Diseldorfa.


Iz okoline Štutgarta su stigle Tamara Korda i Bianka Stojčevski i obe uglas kažu:


- Frankfurt nije daleko kada je Ceca u pitanju. Ceca je odlična. Atmosfera je super. Svaka joj čast. Jako nam se sviđa. Prelepa je i zgodna za njene godine. Peva fantastično!


Jelena Lončar i Tanja Lučić na Cecin koncert su došle čak iz Toronta.


- Već više od godinu dana želimo da odemo na Cecin koncert. Bilo je najavljeno da će pevati kod nas u Torontu ali iz nekog razloga nije došla. Tada smo odlučile da odemo mi kod Cece kada bude pevala u negde u Evropi. Došle smo kod naše rođake Ivane u Frankfurt. Koncert je bio fenomenalan. Ceca je fantastična. Njen glas je originalan, isti je kao i sa CD-a. Izgleda tako prirodno i lepo. Ima neki magnet, nešto specifično - kaže Tanja.


- Ceca izgleda odlično i u pantalonama i u haljini. Iskreno, meni bi se dopala i da je pevala u pidžami. Tanji se ostvario san da dođe na Cecin koncert. Ona je toliko voli da bi istetovirala Cecino ime na ruci. Ovde u Evropi je mnogo opuštenije i slobodnije nego u Kanadi. Doći ćemo sigurno opet - zaključuje Jelena.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 10.03.2014. 18:46
Само се ти шепури док Керлеуша не покупи своје госте у пеглицу и крене пут ЕУ !!!
Utorak 11.03.2014. 08:20
Svašta od te publike...
Utorak 11.03.2014. 23:19
ДВЕРИ! http://www.youtube.com/watch?v=wv6BZovi4Cc http://www.youtube.com/watch?v=8WNOkd0ZQsg#t=495 http://www.snaganaroda.rs/
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online