Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 20.04.2014.
11:02
Telegraf A

Novosađani potpisuju peticiju protiv Cece

Garđani Novog Sada organizovali su na internetu potpisivanje peticije protiv Cecinog nastupa na Petrovaradinskoj tvrđavi, a pokrenuta je i Fejsbuk grupa pod nazivom "Stop Ceci na Tvrđavi"!

Neki Novosađani neće Cecu, ali će zato drugi da napune Petrovaradinsku tvrđavu
 

Na sajtu peticije24.com, u obrazloženju poziva za prikupljanje potpisa protiv Cecinog koncerta se, između ostalog navodi da je ona "udovica ratnog zločinca" i da joj kao takvoj "nema mesta u multikulturalnoj sredini kao što je Vojvodina". Do sada je peticiju protiv nastupa poznate pevačice potpisalo oko 540 ljudi.

Takođe, oformljena je i Fejsbuk grupa "Stop Ceci na Tvrđavi" koja je za dva dana otkada je postala aktivna, prikupila nešto više od 600 lajkova.

POVEZANE VESTI

Nedelja 20.04.2014. 14:46
Ali zato ima mjesta za horde narkomana na Exit-u i gej-paradu. Sve što je ostalo poturicama i mađaronima je preseravanje po "evropskim" medijima. Sa Istoka je krenula oluja koja će očistiti Evropu od nakaza i parazita. Ono što je propušteno 1945. ostvariće ova generacija.
Nedelja 20.04.2014. 16:32
Смета им што је жена Србина оптуженог за ратне злочине а ником не смета што је исламска музика на челу са том нарикачом освојила Србију и победила српску музику, избацила је из Србије. Победила је Ибарска магистрала па данас млади Срби негују исте музичке вредности и певају идентичне мелодије као млади у Ирану, Ираку и Турској а то наравно овде ником не смета. А зашто и би када нам је српска демократија наместо Цара Душана довела Сулејамана, наместо Царице Милице Султанију Хурем и наместо серије о борби против Турака, турске серије о борби противу нас. Лагано нас поново интегришу у Османско царство.
Nedelja 20.04.2014. 17:40
Bando fašistička Vojvodina je srbija a Cecaje srpkinja od oca majke dede i pradede vi kolonisti došljaci i fašisti što dođoste u vojvodinu i dovodite narko dilere na Ezidu jer prodajom droge imate profit pa dovedost u vojvodinu u tom istom spensu i ustašju satnicu Doris Dragović i to vam ne smetaše a smeta vam Ceca srpkinja ko ste vi da zabranjujete dolazak i koncert srpske dive i kraljice narodne muzike,ko ste vi da zabrasnjujete u srpskoj vojvodini srpsku muziku,jebem li vam pleme i majku fašističku kioja vas je rodila ,
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online