Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 07.04.2011.
08:00
S media A

Da li ste zavisnik od seksa?

Da li imate želju za seksom svakog trenutka dok ste budni, a nije vam strano ni da sanjate vruć seks? Uzbudite se kada god vaša draga paradira pred vama? Možda ste postali zavisnik?

Sve dok vas partner želi, znaćete da je sve u redu
 

Ako stalno želite seks, ne mora da znači da ste zavisnik. Posebno ako vodite ljubav sa istom partnerkom koju veoma volite i koja vas privlači kao nijedna do sada, to nije zavisnost, već fatalna privlačnost, ljubav i želja za seksom sa osobom koju obožavate. Zapravo, pogrešno bi bilo ako ne želite svog partnera svakog minuta kada ste zajedno (ali i kada niste), već svoje odradite jednom ili dva puta mesečno. Dok god je želite svakog dana, ili svaki drugi dan, dok god bez njenog tela ne možete živeti, sve je u najboljem redu i nemate čime da se opterećujete. To je potpuno normalna stvar za muškarca koji je zaljubljen u ženu koja mu je fizički jako privlačna. Dajte sebi oduška i upražnjavajte seks do mile volje.

Posebno ako ste na početku veze, kada biste bez njenih atributa jednostavno umrli. Kod para koji se voli i privlači, ne sme biti granica, zato je glupo da ih postavljate. Drage dame, nemojte se ljutiti, ako je vaš partner lud za seksom sa vama, nemojte misliti da ga zanima samo vaše međunožje. Budite srećne da je tako i dok god je tako, sve će biti u najboljem redu.

Da li je moja draga nimfomanka?


Ako je vaša partnerka luda za seksom kao i vi, budite srećni! To samo potvrđuje činjenicu da vam je predana, da vas obožava, da vas stalno želi i da vas zaista voli. Zašto biste vi na nju gledali čudno zbog njene stalne želje - kao da je nimfomanka, da je zanima samo seks i da se bojite da će otići sa drugim ako joj se ukaže prilika? Neverovatno koliko muškaraca upadne u paranoju: ako je devojka divlja sa vama, to ne znači da bi bila i sa nekim drugim. Prihvatite takvo ponašanje kao kompliment i nazovite je nimfomankom samo u krajnje pozitivnom smislu, kao prefrigani vic. Isto je i sa njenim orgazmima. Ako joj nije dovoljan jedan, pobrinite se da ih doživi više. Gde piše da morate sva tri da odradite penetracijom? Kombinujte različite tehnike! Budite srećni da uz sebe imate divlju ženu kojoj nikada nije dosta vas.

Česta masturbacija


Normalno je da masturbirate, pa čak i kada ste u ozbiljnoj vezi koja odlično funkcioniše. Masturbacija je posebno potrebna onda kada želite da se opustite posle napornog dana, a partner nije na dohvat ruke. Zašto biste se ljutili na dečka koji masturbira i prebacivali mu da je zavisnik i da nije mogao pričekati vaš dolazak? Bolje da masturbira nego da ga zadovoljava neka druga žena. Uostalom, možda zamišlja baš vas dok to radi... Isto je i sa muškarcima, koji su možda ljuti i ljubomorni na partnerku ako sebi priređuje orgazmične masaže, pod uslovom da uopšte saznaju za njih. Neka vaš partner uživa i kada je sam i kada mu je dosadno. Masturbiranje ne znači da partner preteruje, već da misli na vas i da jedva čeka da budete zajedno, a nema drugu mogućnost nego da sam(a) ugasi želju za vama.

POVEZANE VESTI

Sreda 13.04.2011. 21:06
100 %
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online