Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 04.11.2013.
08:00
žena.rs A

Ženska masturbacija - tajna i tabu

Ženska masturbacija je, i pored rušenja tabua i seksualne revolucije, obavijena velom tajne. Žene najčešće nerado govore o njoj, a same tehnike koje ih dovode do neslućenih užitaka skrivaju od svih, čak i od najbližih prijateljica. Možda je to razlog zbog kog se neke žene plaše da pitaju kako im seksi igračke mogu pomoći u samozadovoljavanju. Vreme je da im odgovorimo na pitanja i otkrijemo tajne ženske masturbacije.

Kako da doživite orgazam? Masturbacijom. Vežbom do savršenstva!
 

VIBRATORI

Vibratori mogu da budu zaslužni za neke od najboljih orgazama u vašem životu. Ako ste ikada razgovarali sa ženom koja koristi vibrator, sigurno ste čule da joj taj mali uređaj priređuje mnogo zadovoljstava.

Vibratori i jesu najpopularnije seksi igračke. Ima ih u raznim dimenzijama i oblicima. Na vama je da izaberete onaj koji vam najviše odgovara. Mnoge žene za vreme seksa ne mogu da dožive orgazam. Upravo njima seksolozi savetuju korišćenje vibratora prilikom samostalnih igrica da bi se naučile na koji način da dožive orgazam.


DILDO

Dildoi, odnosno veštački penisi, su sjajan izbor za žene koje nisu sklone vibratorima zbog njihovog intenziteta. Dildo je igračka koja je dizajnirana za vaginalnu ili analnu penetraciju. Oni ne rade ništa sami od sebe, odnosno rade ono što vi želite da rade, i to uz pomoć vaše manipulacije. Užitak u slučaju dilda dolazi od penetracije. Mnoge žene uživaju u tom pritisku koji nastaje i zato najradije biraju dildo. A veličina? Po želji.

OBE RUKE

Prsti su idealan alat za istraživanje zadovoljstva.

Uz pomoć njih možete otkriti koliki pritisak vam odgovara, koja vam se brzina najviše sviđa i koji su vam delovi najosetljiviji. Iako prsti nisu igračke, ipak mogu da posluže kao igračke.

Neke žene se kunu da jedino uz pomoć prstiju mogu da dožive vrhunski orgazam koji uključuje i G tačku. Prstima se, bez problema, može postići i klitorisni orgazam. Kada je o rukama, odnosno prstima reč, važi samo jedan savet: vežbom do savršenstva!

ATMOSFERA

Ni atmosfera nije igračka, ali je vrlo važna da cela priča sa igračkama funkcioniše. Kada želite da zadovoljite same sebe, važno je da stvorite i pravu atmosferu.

Osnovno pitanje koje morate da postavite je – da li se osećam prijatno? Obavezno isključite telefone i sve ostale uređaje koji bi mogli da vas prekinu. Ako možete, pobrinite se da vam niko ne dolazi na vrata. Dakle, važno je da osigurate atmosferu u kojoj vas niko neće ometati i u kojoj ćete biti skroz opuštene. A kakav ćete ugođaj stvoriti? Da li ćete upaliti sveće? Ili ćete se okupati u mirisnoj kupki? To, naravno, zavisi samo od vas.


MOZAK

Verovale ili ne, um je najsnažnija prirodna seksi igračka. Žene moraju da koriste um kada je reč o seksu, uključujući i masturbaciju. Pošto žene nisu vizuelni tipovi kao muškarci, njihov um mora snažnije da radi i da stvara seksi slike u glavi. Možete da se poslužite i seksi sadržajima. Nije potrebno da gledate porniće (ali ako volite, zašto da ne?!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online