Nedelja 30. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Za i protiv
2836
2866
19.04.2016.
Koalicija SPS-SNS posle izbora neće opstati
Medija Centar Beograd

ZORAN STOJILjKOVIĆ, politički analitičar

- Nema ničega neobičnog u odnosu dva partnera u kampanji. Reč je o sukobu interesa dve partije i borbi za biračko telo. Ali, od 2008. do 2012. dosta se toga izmenilo. Vučić je faktički vinut u političku orbitu i odnos snaga je znatno izmenjen.

www.mc.rs

IVAN CVEJIĆ, glavni urednik Bete

- Činjenica je da su SPS-SNS uspostavili jedan odnos koji do sada nismo videli kod koalicionih partnera u Vladi Srbije. Nema mnogo emocija u tom savezu, što je možda dobro. Nekako mi liči da će taj savez ipak da opstane, bez obzira na najave.

Za i protiv
2164
2168
18.04.2016.
Za porast broja zaraženih AIDS-om krivi su roditelji i država
Twitter/Predrag Azdejković

PREDRAG AZDEJKOVIĆ, gej aktivista

- Roditeljima treba lupiti šamarčinu što ne razgovaraju sa svojom decom. Ako vam je dete gej, prihvatite to i pričajte s njim o merama prevencije i zaštite. Država je kriva što ne postoji edukacija u školama i više testiranja.

Tanjug

SRĐAN DRAGOJEVIĆ, reditelj

- Nikada nije bilo ovoliko gadosti i eksplicitnog, vulgarnog pristupa seksualnosti. Posledica toga je ponašanje mladih koji su neodgovorni prema sebi i svom zdravlju i ne vode računa kada imaju seksualni odnos.

Za i protiv
2496
2699
16.04.2016.
Licemerno je da premijer brani novinarku RTV od njenog direktora
www.mc.rs

VESNA PEŠIĆ, bivša političarka

- Zaista je to jedna lažna odbrana, jer je poznato da se premijer Vučić vrlo arogantno i katastrofalno ponaša prema novinarima. Ogroman je pritisak na novinare, a direktor RTV kad vidi kako se ponaša premijer, što ne bi i on.

Tanjug

VLADIMIR ĐUKANOVIĆ, Srpska napredna stranka

- Potez premijera je nešto što je normalno i civilizovano. Smatram da je van svake pameti da direktor RT Vojvodine kazni novinarku samo zato što je postavila pitanje premijeru. Ružno je što se premijer ubacuje u taj kontekst.

Za i protiv
1958
2082
15.04.2016.
Urednik "Informera" je moćniji od predsednika Srbije
Vesti

VUKAŠIN OBRADOVIĆ, predsednik NUNS-a

- Mislim da je Boris Tadić, koji je ovo rekao, apsolutno u pravu. "Informer" je službeni glasnik premijera. Svako ko želi da dopre do službene politike Vlade Srbije to može čitanjem "Informera". Vučićeva politika više se ogleda kroz ovaj dnevnik nego kroz delovanje Nikolića.

www.mc.rs

BRANKO RADUN, politički analitičar

- To je Tadićevo ironično podsmevanje Tomislavu Nikoliću u političkom smislu. Dok je bio predsednik, Boris Tadić bio je i lider stranke i imao je znatno veći uticaj na Vladu Srbije. Tadić time želi da kaže da Nikolić nema tu moć koju je on imao dok je bio na vlasti.

Za i protiv
1583
1287
14.04.2016.
Odobreni a neiskorišćeni krediti Srbiju koštali 150 miliona evra
Tanjug

JORGOVANKA TABAKOVIĆ, guverner Narodne banke Srbije

- Aranžmani sa MMF-om za našu zemlju ne bi bili loši da je 1,53 milijarde evra iskorišćeno i dalo neke rezultate. Naprotiv! Zaista mislim da je zato pravo vreme da se ozbiljno govori o tome da onaj ko uzima kredite ne ostavlja obaveze narednoj vlasti.

Tanjug

DEJAN ŠOŠKIĆ, bivši guverner Narodne banke Srbije

- U vreme dok sam bio guverner nisam učestvovao u pregovorima sa MMF-om, ali kredit koji daje MMF ne koristi se za budžet nego za devizne rezerve i koliko znam novac je tamo i otišao. Ima izuzetaka, ali mi nismo bili u toj situaciji

Za i protiv
1963
1248
13.04.2016.
Političari imaju korist od pevača u kampanji
www.mc.rs

VLADIMIR GOATI, doktor političkih nauka

- Političari su svesni da zanimanje kojim se bave nije baš najomiljenije ni kod nas, ali ni u svetu. Ljudi im često ne veruju i onda su im dragoceni saveznici i svi oni koji imaju ugled u narodu. Ali ni ti saveznici to ne rade za džabe.

www.mc.rs

BRANKO RADUN, politički analitičar

- Ne vidim nekog naročitog smisla u tome da estrada ulazi u kampanju, ali svako gleda da se udomi u svoje ime. Neko od njih može da očekuje poslaničko mesto, ali to ni u kom slučaju neće uticati na politiku stranke i rejting.

Za i protiv
1683
1999
12.04.2016.
Poziv Slobinom unuku na skup SPS je loš za Dačića
A. Čukić

VJERICA RADETA, funkcioner Srpske radikalne stranke

- Dačić se u svakoj kampanji seti Miloševića i ponaša se kao da ga nije izdao. Pozivom Slobinom unuku hteo je da privuče prave socijaliste, ali uzalud to pokušava. Bolje je da glasaju za radikale jer bi dozvolili povratak Miloševićevoj porodici u zemlju.

Tanjug

BORKO STEFANOVIĆ, lider Levice Srbije

- To što je na konvenciju SPS-a pozvao Miloševićevog unuka govori da Dačić računa na podršku tvrdog krila socijalista. To mu je do sada pošlo za rukom toliko puta da se više niko ne seća šta je obećavao i pričao, pa veruje da će mu to poći za rukom i sada.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.

Notice: Undefined variable: data_from_session in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/controllers/OpenController.php on line 2594
  • 2024 © - vesti online