Nedelja 16. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Ličnost nedelje
26.12.-01.01.

Dragan Piksi Stojković

Odlikovan ordenom Izlazećeg Sunca sa zlatnim zracima, zbog unapređenja prijateljskih odnosa Srbije i Japana. Legenda je Nagoje gde trg i tribina nose njegovo ime. Nije u najboljim odnosima sa vođama navijača iz vremena kada je bio predsednik Zvezde. Nezvanično, oni su zabranili Mijailoviću i Terziću da prisustvuju svečanosti u Kraun Plazi na kojoj je Piksiju dodeljena Zlatna lopta FSS-a za najboljeg srpskog trenera u 2016.

Stojković je bio želja Partizana. Vodili su ga na turnir u Italiji, a po povratku ostavili na Slaviji?! Ni sam ne zna kako se vratio u Niš. Zarekao se - Partizan je prošlost! Javila se mladalačka ljubav Crvena zvezda. Ostalo je deo istorije.
Brak sa Snežanom krunisan je sa dve ćerke i sinom. Nije sve išlo glatko. 

Draganova ljubav bila je stjuardesa JAT-a. Kada je plavokosa lepotica "bacila oko" ništa više nije bilo kao pre. Bure i dosta lomova. "Prljav veš" se iznosio u magazinima. Na sreću nisu ni nalik današnjoj "žutoj štampi" inače ne bi bilo hepienda.

Imaju Anju, Marka i Andreu. Marko u Londonu studira menadžment. Andra je diplomirala na američkom univerzitetu u Parizu. Anja je magistrirala istoriju umetnosti u Njujorku. Na svet je donela devojčicu zanimljivog imena - Indija Rouz Valente. Verenik je automobilista Ugo Valente.
Piksi - deda, kako to zvuči?

- Još mi neobično odzvanja to "deka". Fantastičan osećaj. Fasciniran sam unukom. Donela je nove, nepoznate osećaje. Treperio sam dok se nije rodila. Postala je centar našeg sveta! Najveći dar koji smo mogli da dobijemo - rekao je Piksi za srpske medije.

Stojković je Anji kupio delo Kita Haringa, jednog od najskupljih slikara 20. veka. Nije mogla da sakrije oduševljenje uz komentar:
- Da li ja sanjam??? Hvala, mama i tata!!!
Koliko vremena provodite sa unukom?

- Ne razdvajamo se od kada su prestale obaveze u Kini. Uživamo u zajedničkom vremenu. Ćerke su moje blago, ali unuka... Sada je to druga dimenzija. Presrećni smo. Super beba, non-stop je nasmejana - naglašava trener koji je okružen sa četiri dame.

- Zato sam bogat. Porodica je jedino što je važno, tera čoveka da se bori, daje put i usmerava. Stub je Sneža.

Zajednička priča dugo traje?
- To je dokaz da smo pravi. Brak je sve bolji. Zamislite kroz šta sve prolazi. Naročito kada ne ide kako treba. Sneža daje zamajac i uvek je uz mene. Nije floskula, već istina. Bez nje ne bih bio tu gde jesam. Nije lako sa mnom. Hvala joj na svemu i što me trpi sve ove godine.

Produžili ste ugovor sa Gvangžo R&F do 2020?
- Otpisali su nas i prognozirali ispadanje, a završili smo u vrhu! Kinezi su nestrpljivi, ali me uvažavaju i cene.

Bili ste "japanski", sad ste "kineski car"?
- Neprijatno mi je, a drugi su dali nadimke. Stremim da budem bolji u poslu i u životu. Unuka će tome najviše doprineti. Zbog nje se i osećam se kao car, ali porodice Stojković.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online