Ponedeljak 17. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Ličnost nedelje
25.07.-31.07.

Vladanka Malović

Tako se ne samo odjednom obrela u centru pažnje javnosti, već i izazvala brojne kontroverze. Dok je stranačka populacija hvali, sa društvenih mreža joj stižu brojne kritike.

Ova prva štikla naprednjačkog informisanja u stranci slovi za vrlo moćnu ženu, sa trogodišnjim vrtoglavim političkim usponom. Tačnije za "desnu ruku" lidera SNS za koga bi "skočila u vatru i vodu". Oslovljava ga sa "šefe", a kako se priča, Vučić joj slepo veruje, pa ima moć da vedri i oblači u SNS-u. Pre dolaska na čelo Informativne službe naprednjačkog jata, bila je u beogradskom odboru stranke, a od 2012. u Glavnom odboru.

Mada je od 2014. u Predsedništvu SNS, gde je ostala i posle ovogodišnje majske stranačke skupštine retko daje izjave, a još ređe pod imenom i prezimenom.

Onda kada i izađe u medije to su obično priče o šefu. Tako se jednom prilikom rado setila kako ga je 2009. upoznala u izbornoj trci za opštine Voždovac i Zemun.

- Tada je, sećam se, prišao nama aktivistima i pitao jesmo li umorni, treba li nam nešto, bodrio nas. Tri godine kasnije sam angažovana da radim u kampanji za predsedničke i parlamentarne izbore. Tih meseci do izbora radili smo danonoćno svi zajedno, a on se ponašao kao jedan od nas, iako sam ja u početku, imala ogromnu tremu jer, priznaćete, nije mala stvar raditi kampanju SNS i biti uz one koje neizmerno poštujete.

Vučića opisuje kao nepretencioznog i čoveka koji uvek ima vremena za sve.

O sebi malo govori, a jedini dostupni podaci su da je rođena 1982. i priznanje da do ulaska u SNS nije bila politički aktivna. Kaže da ima malo slobodnog vremena, ali se ne žali.

- Od kada sam izabrana za predsednicu Službe za informisanje nemam radno vreme, vikende, praznike. Svakodnevni rad, podrazumevani stres, ali kada vam je Vučić šef, nema nemogućeg posla.

Ne krije da je ponosna na šefa, jer hrabro i odgovorno vodi Srbiju i sa predanošću, energijom i umećem od Srbije pravi zdravu i modernu državu.

- Svoju stranku volim i čast mi je što sam deo tima i jedan od saradnika Aleksandra Vučića.

Ako ona nije htela o sebi to je učinio Pokret Dosta je bilo, ukazujući da je ova šefica informativne službe koja je postala poznata javnosti na otvaranju izložbe "Necenzurisane laži" i predsednica Skupštine Arena Beograd d.o.o.

- U tom organu je od 13. decembra 2013, a od 16. jula 2015. predsednica sa mesečnom apanažom od 25.000 dinara (oko 200 evra) - naveli su u DJB ukazujući da ništa ne kazuje da Malović ima bilo kakve kvalifikacije koje joj omogućuju da dobro obavlja posao predsednice Skupštine Arene Beograd.
Vladanka Malović je prošle godine svrstana na poslednje mesto Blicove liste "50 najmoćnijih žena u Srbiji".

                                                                                                     D. Dekić

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online