Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 01.01.2013.
09:31
Vestionline, Blic A

Top 10 najslađih životinja 2012. godine

Umiljate životinje nikad nisu bile popularnije na Internetu. Svi svetski mediji svakodnevno prenose smešne ili slatke fotografije i video snimke životinja koje bi otopile i najstegnutije srce.

1. Bu, mladunče bodljikavog mravojeda 

Mladunče bodljikavog mravojeda staro samo 30 dana dovedeno je u zoološki vrt "Taronga" nakon što su ga pronašli bespomoćnog na stazi blizu Sidneja.

Stručnjaci sumnjaju da je životinjica, koja je dobila ime Bu, ispala iz majčine torbe. Jedinke ove vrste inače ne napuštaju brloge pre 45. dana starosti.

 

2. Princ Hari, patuljasti nilski konj iz Južne Afrike


Da u malim nilskim konjima ima nečeg posbeno neodoljivog pokazuje i primer Princa Harija, preslatkog patuljastog nilskog konja iz zoo vrta u Kango Ranču u Južnoafričkoj Republici.

Na foto-sešnu za južnoafričke medije, ovaj pripadnik ugrožene životinjske vrste (patuljastih nilskih konja ima ukupno 3.000 na slobodi) poljubio je jednu od zaposlenih u zoo vrtu.


3. Pače juri čoveka

Pačići svakako spadaju među najumiljatija bića na Zemlji, ali kada se naljute, treba se čuvati! Jedan korisnik "Jutjuba" postavio je snimak ovog "opasnog" pačeta koje ga je jurilo kao u holivudskom filmu. Brus Vilis konačno može u penziju.

4.Kofi, "najkul" pas na svetu


"Obučen" u farmerke i "starke", sa naočarima za sunce na glavi, pas Kofi svakako je bio najveća zvezda "Biciklističke nedelje" u Meksiko Sitiju 11, novembra 2012. godine. Hiljade pešaka, trkača, biciklista, skejtera i vlasnika kućnih ljubimaca "osvojili" su ulice Meksiko Sitija tog dana, ali samo je Kofi stigao do gotovo svih medija sveta.

 

Mrzovoljna mačka - internet senzacija
 

Gledajući mačku zanimljivog imena Tardar Sos, "slatko i umiljato” nisu reči koje padaju na pamet. Iako namrgođena, nije je sprečilo da postane velika internet zvezda.


6. Prerijski pas koji uživa u četkanju

 

7. Mini prase Hamlet: Sići ili ne sići niz stepenice?


8. Lane prvim koracima postalo zvezda Interneta

 

9. Poslušajte: Ovaj kit peva kao čovek
 

Nakon što su čuli "pevanje" kita koje neverovatno podseća na ljudsku pesmu, američki naučnici ostali su zapanjeni i odlučili da ispitaju ovu fascinantnu anomaliju.

10. Morž koji pleše kao Majkl Džekson

Navikli smo na to da životinje dobro imitiraju ljude, ali nismo bili spremni na igrački talenat ovog morža koji je do tančina iskopirao poteze Majkla Džeksona.

POVEZANE VESTI

Sreda 02.01.2013. 13:09
Hvala onima koji imaju strpčkenja da snimaju naše, često nepoštovane savremenike.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online