Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 12.07.2012.
12:26
Vesti A

Čekajući srpsku vladu (5): Tajni neprijatelji i loše finansije

Beogradski astrolog Vladimir Vico na osnovu godišnjeg horoskopa Ivice Dačića pokušao je da za "Vesti" predvidi budućnost nove vlade Srbije.

U zvezdama je zapisano da Ivici Dačiću neće biti lako kao novom premijeru, a prete mu i opasnosti
 



- Iz natalne karte se vidi da se ovaj čovek ceo život spremao za ovakav položaj. Sa Mesecom (narod) u trećem polju (komunikacija, govor) ovaj čovek se budi sa narodom na usnama i leže u krevet. Kune se u narod, ali njegov Mesec (narod) je lošem aspektu sa Neptunom (obmana) pa od toga što priča neće biti neke velike koristi, bar ne za narod.


Saturn (siromaštvo) u njegovom drugom polju nije obećavajuć kad je ekonomska slika ove zemlje u pitanju. Mesec (narod) je u znaku Ovna (agresija) pa narod može vrlo brzo postati agresivan prema njemu kao premijeru. Sa druge strane, Jupiter (sreća, blagostanje) u njegovom šestom polju (posao) u aspektu sa Mesecom (narod) nije tako loš kad je u pitanju porast zaposlenosti u Srbiji. Takođe, posao mu donosi veliko zadovoljstvo i sreću.


- Godišnji horoskop pokazuje da će ovo za njega biti jako dobra godina, Sunce u desetom polju, uspeh i čast. Njegovo šesto polje (kancelarija) u znaku je Lava, a Sunce u desetom polju (uspeh, najviše počasti) govori o tome da će obavljati posao koji će mu doneti veliki ugled. Loše je što se Sunce nalazi u konjukciji sa Plutonom koji mu donosi tajne neprijatelje. On je u kvadratu s Uranom u Ovnu, pa mu opasnost preti od bombi ili od avionskih nesreća kada putuje u Nemačku ili se vraća iz nje. U njegovom osmom polju, postoji pretnja da bude smrtno ugrožen dok je na vlasti (vrlo visokom položaju) - Pluton (kriminalci, muslimani) u konjukciji sa Uranom (bomba, avion, raketa). Jupiter u njegovom prvom polju mu ipak daje veliku dozu sreće i zaštite.
 

Vladimir Vico

- Po mom mišljenju, najveća opasnost mu preti od kriminalaca koji će biti željni osvete zbog njegovog rada kao ministra policije. Ovaj aspekt ukazuje i na porast bombaških akcija na ulicama glavnog grada.


- Mars u njegovom šestom polju (posao) ukazuje na to da će veliku energiju uložiti na vođenje vlade, ali da će o svom poslu i dosta pričati u medijima. Iz njegovog godišnjeg horoskopa i godišnjeg horoskopa Srbije se vidi da će Mesec (narod) imati probleme s isplatom plata i penzija. Mediji Dačića neće štedeti i fer je reći da će biti nemilosrdni prema njemu i njegovoj vladi.


- Pošto mu je Mars u Devici (Hrvatska je u znaku Device) u šestom polju, biće sklon da ulazi u verbalne konflikte sa ovim susedom, a mogući su i manji granični incidenti. Moguće je da će mečeve srpske i hrvatske reprezentacije obeležiti neredi i sukobi što će povećati napetost među državama. Njegov mandat će obeležiti lošija zdravstvena situacija građana. Ove godine porast prihoda može da zabeleži poljoprivreda i to posebno voćarstvo.

Ratoborna nacija

Budućem premijeru neće biti lako na vlasti jer se iz godišnjeg horoskopa Srbije vidi da će narod u toku ove godine biti jako agresivan i sklon sukobima i demonstracijama. Posebno će biti ratoboran prema prema policiji.

K  R  A  J

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online