Četvrtak 12.07.2012.
12:26
Vesti

Čekajući srpsku vladu (5): Tajni neprijatelji i loše finansije

U zvezdama je zapisano da Ivici Dačiću neće biti lako kao novom premijeru, a prete mu i opasnosti
 



- Iz natalne karte se vidi da se ovaj čovek ceo život spremao za ovakav položaj. Sa Mesecom (narod) u trećem polju (komunikacija, govor) ovaj čovek se budi sa narodom na usnama i leže u krevet. Kune se u narod, ali njegov Mesec (narod) je lošem aspektu sa Neptunom (obmana) pa od toga što priča neće biti neke velike koristi, bar ne za narod.


Saturn (siromaštvo) u njegovom drugom polju nije obećavajuć kad je ekonomska slika ove zemlje u pitanju. Mesec (narod) je u znaku Ovna (agresija) pa narod može vrlo brzo postati agresivan prema njemu kao premijeru. Sa druge strane, Jupiter (sreća, blagostanje) u njegovom šestom polju (posao) u aspektu sa Mesecom (narod) nije tako loš kad je u pitanju porast zaposlenosti u Srbiji. Takođe, posao mu donosi veliko zadovoljstvo i sreću.


- Godišnji horoskop pokazuje da će ovo za njega biti jako dobra godina, Sunce u desetom polju, uspeh i čast. Njegovo šesto polje (kancelarija) u znaku je Lava, a Sunce u desetom polju (uspeh, najviše počasti) govori o tome da će obavljati posao koji će mu doneti veliki ugled. Loše je što se Sunce nalazi u konjukciji sa Plutonom koji mu donosi tajne neprijatelje. On je u kvadratu s Uranom u Ovnu, pa mu opasnost preti od bombi ili od avionskih nesreća kada putuje u Nemačku ili se vraća iz nje. U njegovom osmom polju, postoji pretnja da bude smrtno ugrožen dok je na vlasti (vrlo visokom položaju) - Pluton (kriminalci, muslimani) u konjukciji sa Uranom (bomba, avion, raketa). Jupiter u njegovom prvom polju mu ipak daje veliku dozu sreće i zaštite.
 

Vladimir Vico

- Po mom mišljenju, najveća opasnost mu preti od kriminalaca koji će biti željni osvete zbog njegovog rada kao ministra policije. Ovaj aspekt ukazuje i na porast bombaških akcija na ulicama glavnog grada.


- Mars u njegovom šestom polju (posao) ukazuje na to da će veliku energiju uložiti na vođenje vlade, ali da će o svom poslu i dosta pričati u medijima. Iz njegovog godišnjeg horoskopa i godišnjeg horoskopa Srbije se vidi da će Mesec (narod) imati probleme s isplatom plata i penzija. Mediji Dačića neće štedeti i fer je reći da će biti nemilosrdni prema njemu i njegovoj vladi.


- Pošto mu je Mars u Devici (Hrvatska je u znaku Device) u šestom polju, biće sklon da ulazi u verbalne konflikte sa ovim susedom, a mogući su i manji granični incidenti. Moguće je da će mečeve srpske i hrvatske reprezentacije obeležiti neredi i sukobi što će povećati napetost među državama. Njegov mandat će obeležiti lošija zdravstvena situacija građana. Ove godine porast prihoda može da zabeleži poljoprivreda i to posebno voćarstvo.

Ratoborna nacija

Budućem premijeru neće biti lako na vlasti jer se iz godišnjeg horoskopa Srbije vidi da će narod u toku ove godine biti jako agresivan i sklon sukobima i demonstracijama. Posebno će biti ratoboran prema prema policiji.

K  R  A  J

2024 © - Vesti online