Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 11.02.2018.
21:11
N. Popović - Vesti A

Protiv Hezusa sve više dokaza

Istraga smrti Izabele Todorović (21), koja je nađena mrtva umotana u tepih, u šumi u blizini mesta Cecikon, u švajcarskom kantonu Turgau, polako napreduje i sada je sve verovatnije da uhapšeni Hezus B. (36), državljanin Venecuele i Holandije i registrovani diler droge, ima veze sa smrću mlade Srpkinje!

printscreen
Napreduje istraga ubistva Izabele Todorović

Policija je na prikupljanju dokaza u tom smeru naporno radila proteklih dana i nesumnjivo je utvrđeno da su se Izabela i Hezus poznavali i da je najverovatnije bila u njegovom stanu 3. novembra prošle godine kada je poslednji put viđena živa.

Šta se posle toga događalo zasad je i dalje obavijeno velom tajne. Devet dana nakon što je poslednji put viđena živa, Izabelini roditelji Violeta (42) i Ervin Todorović (46) su i zvanično prijavili nestanak svoje mezimice.

Značajan doprinos istrazi dala je i jedna od bivših Hezusovih devojaka koja je posvedočila policiji da je on, posle njihovog svojevremenog definitivinog razlaza, iz njenog stana poneo tepih koji veoma liči na onaj u kojem je nađeno Izabelino telo. Policija je, u međuvremenu, radi upoređivanja dobila i fotografiju tog tepiha.

Datum sahrane i dalje nepoznat

Reporteri "Vesti" su ponovo kontaktirali Violetu Todorović, majku ubijene Izabele, koja je rekla da se i dalje ne zna kada će biti sahrana jer nisu primili obaveštenje da mogu preuzeti njeno telo posle obdukcije obavljene u St. Galenu. Violeta je rekla i da porodica o istrazi zna samo ono što, kao i svi drugi, pročitaju iz medija.

Sumnja se da je Hezus B. u ovom zločinu imao i saučesnike, pa policija sada traga i za ljudima koji su često svraćali u njegov stan. Čak je i nedavno, posle Hezusovog hapšenja, neko od prijatelja ulazio u njegov stan, pokidavši pečat koji je policija postavila na ulaznim vratima!

Takođe, u međuvremenu je nađen i automobil osumnjičenog, beli rendž rover, u kojem je, kako se sumnja, do šume prevezeno Izabelino telo. Šuma u kojoj je nađeno telo mlade Srpkinje udaljeno je šest kilometara od Hezusovog stana. Tužilaštvo ne želi zasad da otkriva gde su i kao zaplenili automobil, ali je u medije ipak procurio podatak da ga je poslednjih dana vozio "proćelav muškarac star pedesetak godina i sa kozjom bradicom".

Hronologija

* 3. novembra 2017. Izabela se SMS porukom javila majci
* rekla je da sa drugaricom ide na piće i da će se vratiti kući 4. novembra ujutro
* od tada porodica sa Izabelom nije mogla da stupi u kontakt
* 12. novembra prošle godine porodica prijavljuje Izabelin nestanak
* 31. januara u šumi u blizini Cecikona nađeno telo umotano u tepih
* DNK analizom utvrđeno je da je reč o Izabeli Todorović
* nekoliko dana kasnije uhapšen je Hezus B. u čijem stanu je Izabela bila neposredno pred smrt

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online