Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 08.09.2015.
19:26
b92.net A

Ispovest sina Pabla Eskobara: Zapalio je dva miliona dolara da bi nas zagrejao

Imanje "Hacijenda Napoles" izgleda kao mesto iz snova, jer sa jedne strane su luksuzne vile, karting staza, a sa druge strane zoološki vrt sa egzotičnim životinjama, a tu je i bazen sa zagrejanom vodom.

youtube.com/ODN
Nije lako biti sin najvećeg narkobosa svih vremena: Pablo Eskobar

Dečak koji se danas zove Sebastijan Marokin imao je sve to, ali njegovo odrastanje u rajskom mestu bilo je daleko od idealnog. Jedini krivac za njegovo odrastanje je njegov otac Pablo Eskobar. Najmoćniji narkobos svih vremena koji je u svoje vreme likvidirao protivnike, pa čak i ministra i predsedničke kandidate.

Sebastijan Marokin, koji se tada zvao Huan Pablo Eskobar, imao je sve što je poželeo, ali nije uživao u svemu što mu je život pružio. Njegovi jedini prijatelji bili su telohranitelji.

Kada je postao punoletan promenio je ime, a inspiraciju je našao u telefonskom imeniku. Iako i dan danas prodaje majice sa likom svog oca, on ne želi da ima nikakve veze sa čovekom koji je više od dve decenije terorisao dobar deo Kolumbije. Na kraju se sprijateljio sa decom roditelja koje su bile žrtve Eksobarovog terora.

- Imao sam čudnu privilegiju da budem sin Pabla Eskobara. Bio je brižan otac. Rekao mi je da je probao sve droge ovog sveta osim heroina i da mi ne pada na pamet da uradim isto. Prvo pravilo je bilo - nikad se ne drogiraj. I dan danas čuvam njegova pisma u kojima me savetuje da budem dobra osoba, da budem dobar učenik i da se klonim droge - rekao je Sebastin za AFP.

Naime, Sebastin je jednom prilikom bio svedok kada je Pablo zapalio dva miliona dolara kako bi zagrejao sina i spremio večeru.

Vlada je Eskobara smatrala neprijateljem broj jedan, ali običan narod iz Medelina je obožavala Pabla. On je neprestano gradio igrališta i škole da bi se siromašna deca igrala, a ne okrenula narkomaniji.

Ekobara su 1993. godine ubili, navodno, specijalci. Njegov sin je ubeđen da Pabla niko nije ubio, već da je počinio samoubistvo.

POVEZANE VESTI

Utorak 08.09.2015. 19:34
Steta. Mogli su do kraja zivota guzice da brisu, pa posle da ih greju...
Utorak 08.09.2015. 19:32
Na našu nesreću-roditelje ne biramo bog ih nam odredjuje,a deca ili idu ponosno uzdignute glave,ili posrću spotičući se o svaki kamenčić.Deca_roditelji:ljubav ili bol!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online