Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 21.07.2014.
10:26 >> 11:12h
Beta A

Putin za istragu aviona, opleo po Kijevu

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da Rusija čini sve kako bi tim međunarodnih stručnjaka istražio mesto pada malezijskog aviona na istoku Ukrajine i kritikovao Kijev za podsticanje sukoba s proruskim aktivistima koji kontrolišu tu lokaciju.

Niko nema pravo da koristi tragediju u svoje svrhe: Vladimir Putin
 

"Sa sigurnošću možemo reći da do tragedije pada aviona ne bi došlo da nisu obnovljeni sukobi na istoku Ukrajine 28. juna (kada je prekinut prekid vatre). Niko ne treba i nema pravo da koristi tu tragediju u politčke i sebične svrhe", rekao je Putin u video snimku koji je danas objavio Kremlj.

Pročitajte još:

* ''Prekinite sa politikantskim izjavama''

* Nad Donjeckom srušen putnički avion sa 298 ljudi

* SAD: Evo dokaza da su prorusi oborili avion

On je ocenio da nije dovoljno prisustvo proruskih aktivista, ukrajinskih snaga i malezijskih stručnjaka na mestu nesreće, već je ocenio kao neophodno dolazak grupe stručnjaka Organizacije za međunarodnu civilnu avijaciju.

"Apsolutno je neophodno obezbediti sigurne humanitarne koridore za tu operaciju", dodao je predsednik Rusije.

Putin je pod sve većim međunarodnim pritiskom da obuzda proruske aktiviste na istoku Ukrajine i omogući međunarodnim inspektorima da istraže mesto nesreće.

Savet bezbednosti UN danas bi trebalo da usvoji rezoluciju u kojoj će tražiti od proruskih aktivista da obezbede slobodan pristup mestu gde se srušio avion. U tekstu rezolucije koji je napisala Australija uz podršku Francuske, pozivaju se "sve zemlje i protagonisti u regionu", među kojima i Rusija, da "u potpunosti sarađuju u međunarodnoj, sveobuhvatnoj, temeljnoj i nezavisnoj istrazi" o padu aviona.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 21.07.2014. 10:42
VOJVODO RUSSKI PAMETNA GLAVO NAORUZAVAJTE SE..................NACI-NATO IDE KRUPNIM KORACIMA PREMA VASIM GRANICAMA.................PREDLAZEM: STO PRE UZMITE BALKAN POD SVOJE I POSTAVITE BAZE U SRCU EVROPE..............NEK POKRIJE VASE ORUZJE CELOKUPNO PODRUCJE E ONDA DA CUJEMO IZ DALEKA KAKO ZAPADNA PASCAT LAJU..............U SVAKOM OD OVIH ZAPADNIH VODJA ZIVI ADOL HITLER NJIHOV FILOZOF I OTAC.............NEDOPUSTITE " DA DO RATA DODJE" RUSSKO-SRBSKI NAROD JE P-R-E-V-E-L-I-K-E ZRTVE DAO " DA BI SVET MIRNO ZIVEO............. + Pусские Братья +
Ponedeljak 21.07.2014. 10:41
Putin je pod sve većim međunarodnim pritiskom da obuzda proruske aktiviste na istoku Ukrajine i omogući međunarodnim inspektorima da istraže mesto nesreće??? Kako mozete da ignoristet tolike reportaze, a da ponavljate iste teze i lazi Kerija i ostalih slugi satanskih? Vesti mora da prate trend, pa da spominju stalno iste budalastine kao i drugi okupitrani mediji da bi dobile zeleno svetlo od angloamerickih i nemackih gazdi.
Ponedeljak 21.07.2014. 11:20
Ако је мени јасно како вам није мрско да распредате са овим смрадовима до бескраја... Они су КАО згрожени чином обарања авиона а истовремено пренебегавају чињеницу да су им вољени американци такође скењали путнички авион, и ви се онда разбијате да им нешто као докажете... Игноришите говна, нити ће њихово кењање да промени ваш став и мишљење, нити ће ваш ангажмам да измени њих. Говно је говно и остаће говно, а поред говнета се прође, не зауставља се да би се развила пријатељска дискусија....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online