Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Sreda 07.05.2014.
14:41
vanityfair.com, telegraf.rs A

Ispovest Monike Levinski: Bil me iskoristio

Monika Levinski (40), bivša ljubavnica bivšeg američkog predsednika Bila Klintona, u ekskluzivnom članku za Vaniti Fair osvrnula se na aferu zbog koje je razmišljala o samoubistvu.

Bili smo u vezi: Monika Levinski i Bil Klinton
 

"Duboko žalim zbog onoga što se dogodilo između mene i predsednika Klintona. U nekim krugovima smatraju da je Klinton kupio moje ćutanje. Zašto bih se inače suzdržavala da progovorim o svemu, misle oni. Uveravam vas da je to daleko od istine. Konačno sam odlučila da dam mojoj prošlosti svrhu , a koliko će me to koštati, uskoro ću saznati", započela je Monika svoju prvu ispovesti posle više godina ćutanja.

Za sada su objavljeni samo neki delovi članka koji će "Vaniti Fair" u celosti objaviti za nekoliko dana. Levinski je ostala pri tome da je njena afera s Klintonom bila između dve odrasle osobe koje su pristale na nju. Ono što je najviše pogodilo je bilo javno poniženje koje je doživela u skandalu koji je trajno uticao na njen život.

Bil Klinton

"Naravno, moj šef me iskoristio, ali ću uvek ostati pri tome da se radilo o vezi na koju smo oboje pristali. Zlostavljanje je krenulo kasnije, kada sam postala žrtveni jarac kako bih zaštitila njegovu poziciju. Klintonova administracija, ostali političari i mediji su me žigosali, a taj pečat je ostao jer je bio prožet moću", smatra Levinski i tvrdi da je posle skandala odbila ponude koje bi joj donele preko 10.000.000 dolara, ali je smatrala da to ne bi bilo ispravno.

Posle afere živela je u Londonu, gde je magistrirala socijalnu psihologiju na LSE- ju. Živela je i u Los Anđelesu, Njujorku i Portlandu. Tokom tog vremena bila je na mnogo razgovora za posao, ali su je prema njenim rečima, poslodavci stalno odbijali zbog njene prošlosti. U nekim slučajevima bi joj ponudili posao, ali “iz pogrešnih razloga”. Naime , rekli su joj da bi posao koji bi obavljala uključivao prisustvovanje na raznim događajima gde bi bili prisutni i mediji.

Ona dodaje kako je u trenutku kada je procurela vest o njenoj aferi s Klintonom bila najosramoćenija osoba na svetu. "Možda sam i prva osoba čije je globalno poniženje došlo zahvaljujući Internetu", zaključuje Levinski kojoj je trenutni cilj da pomogne žrtvama poniženja i zlostavljanja preko Interneta.

POVEZANE VESTI

Sreda 07.05.2014. 15:37
Ej MOnika, možda si baš ti bila ta zbog koje nas je bombardovao?! Čisto da skrene pažnju?!
Sreda 07.05.2014. 14:42
искористио а није платио,мамицу му јарећу
Sreda 07.05.2014. 17:36
Nema ga mudrac AMERICA da komentarise delo njegovog predsednika.Ni on nije bolji od Monike. Kurva kurvi.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online