Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Utorak 03.12.2013.
14:50
tportal.hr A

“Putin nema seksualni život ili je latentni gej“

Nova knjiga o ruskom predsedniku iz kompjutera moskovskog politikologa Stanislava Belkovskog predstavljana je kao “sva istina o Vladimiru Putinu“. Prema citatima koje donosi Špigl, reč je zapravo o bizarnoj pseudopsihološkoj analizi kojoj ne nedostaje senzacionalnih optužbi i dijagnoza, ali fali konkretnih dokaza, piše Tportal.hr.

Vladimir Putin uživa da golišav jaše konja u prirodi
 

Špigl piše da je najpretenciozniji deo knjige pokušaj da se Vladimir Putin prikaže kao “slabić“ u privatnom životu. Razlozi se pronalaze u teškom detinjstvu “bez roditeljske ljubavi i brige“. Putinova visina takođa je jedan od vidova njegove slabosti. Zatim, idući za glasinama koje već duže vreme kruže oko zagonetnog ruskog lidera, Belkovski postavlja pitanje da li je Putin biološki sin svojih roditelja, ili usvojeno dete alkoholičara. On za to nema konkretne dokaze, pa kao izvor za svoja saznanja navodi izvesnog “poznatog novinara“ koji je istraživao Putinovo poreklo i koji je isto tako “misteriozno“ nastradao u padu privatnog aviona.

Pročitajte sve što smo pisali o Putinu OVDE

U knjizi se može pročitati i kako je najmoćniji čovek ruskog režima toliko povučen da nema pravih prijatelja i da se zato toliko često osamljuje i beži u prirodu. Belkovski tvrdi da Putinovi odlasci u divljinu na jahanje, lov i ribolov nisu PR konstrukcija, nego slika pravog, povučenog Vladimira Vladimiroviča koji zapravo nije ni želeo da bude predsednik i koji zapravo beži od odgovornosti u divljinu. Kao ilustracija Putinove otuđenosti navodi se da su “dva najbolja prijatelja“ ruskog predsednika labrador Koni i bugarski ovčar Bafi.

Belkovski se u novoj knjizi suprotstavlja i mitu o Putinu kao velikom zavodniku. Tvrdi da je, za razliku od sklonosti divljinama, glasina o vezi s bivšom gimnastičarkom Alinom Kabajevom PR izmišljotina za ojačavanje Putinovog mačo imidža. Belkovski špekuliše da Putin uopšte nema seksualni život, ili da je “latentni gej“.

Zanimljivo je da je autor ove knjige isti čovek koji je pre nekoliko godina optužio Putina da je najbogatiji političar na svetu, sa 40 milijardi dolara skrivenih na tajnim računima.

Još je zanimljivije da Belkovski deluje iz Moskve - dakle nije izložen progonu. Špigl piše kako “nezanemariv broj ljudi čak veruje da autor uživa zaštitu među visoko postavljenim činovnicima ruske obaveštajne zajednice“.

POVEZANE VESTI

Utorak 03.12.2013. 15:05
Западна демонкратија је заснована на лажи и обмањивању сопствене јавности.Не бирају начин да уклоне противнике њиховим суманутим сатанистичким плановима оличених у новом светском поретку где стоји између осталог да на планети може да живи највише између 500 милиона и милијарду људи.Све остало треба истребити болестима,тровањем и тровањем храном.
Utorak 03.12.2013. 15:36
Ko vas placa da ovako blatite ruskog cara Putina??? Zapad??? E kad car Putin pregazi zapad i vi cete cvileti pod njegovom cizmom mamu vam fasisticku!!!
Utorak 03.12.2013. 15:00
Putin uskoro ide u smetliste Istorije.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online