Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 11.07.2012.
11:31
Z.M. - A.B. - Vesti A

Testerom isekli Srbina na pola

Trgovac kolima Miloš N. ubijen je i raskomadan kao nedavno njegov kolega Milenko Marinković, a sumnja se da iza zločina stoji auto-mafija.

Telo Miloša N. nađeno kod jezera, a njegov auto nestao
 


Raskomadano telo Miloša N. (55), biznismena poreklom iz Srbije, pronađeno je pored jezera Vinervaldze kod Beča. Policija sumnja da su nesrećnog čoveka ubili otmičari koji su od njegove supruge Rose i sina Elvisa tražili otkup od 50.000 evra.
U bečkoj policiji navode da je obdukcija pokazala kako je Miloša ubica dva puta udario u glavu od čega su naprsle kosti lobanje, a zatim je njegovo telo presekao testerom na pola. Komadi tela bačeni su u kanale s obe strane puta pored jezera Vinervaldze. Sumnja se da iza ovog surovog zločina stoji srpska mafija koja se bavi švercom automobila i auto-delova.


Milošev nestanak prijavio je Elvis prošlog utorka. On i Rosa poslednji put su ga videli u ponedeljak.


- Poljubio me je, a zatim je otišao u svom mercedesu E220. U sredu je našeg sina nazvao nepoznati muškarac i tražio da mu platimo 50.000 evra. Zapretio je da će ubiti Miloša ako to ne učinimo - ispričala je Rosa.


Policija veruje da je Miloš već bio mrtav kada je otmičar pozvao telefonom njegovu porodicu da traži otkup. Istraga je započeta odmah posle telefonskog poziva, ali se otmičari više nisu javili.

Milenko MArinković

Miloš je živeo u drugom bečkom okrugu i trgovao polovnim automobilima, kao i Milenko Marinković (58) čije je raskomadano telo nedavno nađeno u Bečkoj šumi.


Međutim, policija negira da su ova dva zločina povezana. Da podsetimo, nestanak Marinkovića prijavila je njegova supruga 30. marta, a nekoliko dana kasnije pronađeno je njegovo telo, ali ne i noge. Zbog sumnje da je počinio taj zločin uhapšen je srpski državljanin Jozef E. (61), takođe trgovac kolima, koji je okrivljen da je Marinkovića ubio tupim predmetom, posle čega je odsekao noge žrtve. Telo je uvio u džak i ostavio u šumi. Jozef E. nije progovorio o zločinu i nalazi se u istražnom zatvoru.
Policija je u podrumu zgrade Jozefa E. naišla na tragove krvi, tako da se pretpostavlja da je Marinković tamo ubijen i raskomadan.

Pronađen je i okrvavljen čekić za koji se pretpostavlja da je oružje zločina. Međutim, ostalo je nejasno šta je Jozef E. učinio sa odsečenim nogama, a policija pretpostavlja da ih se oslobodio u Srbiji, gde je pobegao odmah posle zločina.

Potraga za mercedesom

Miloš N. poslednji put viđen je 2. jula u 15 sati. Vozio je crni mercedes E 220 CDI sa registarskim brojem W-44602Y
. Taj automobil je nestao, a policija moli građane koji veruju da raspolažu korisnim informacijama da to prijave na telefon 01/31310/33800.
Zanimljivo je da policija dugo nije mogla da uđe u trag Marinkovićevoj tojoti, koja je na kraju navodno pronađena u Srbiji.

POVEZANE VESTI

Sreda 11.07.2012. 14:50
Kretenu za tebe srbi iz srbije nisu srbi jebo te onaj ko te napravi tako blesavog zato si se nazvao visideda
Sreda 11.07.2012. 18:34
Rični posao nosi i rizični način života.
Četvrtak 12.07.2012. 00:41
Kakvih li samo monstruma ima. Boze sacuvaj.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online