Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 09.10.2010.
17:31
Tanjug A

Izmene saobraćaja tokom Gej parade

Beogradske ulice - Masarikova, Svetozara Markovića i Resavska, od Kralja Milana do Nemanjine, danas od 20 sati će, zbog održavanja "Parade ponosa", biti zatvorene za saobraćaj.

U tim ulicama biće zabranjeno parkiranje, a neće raditi ni garaža u Masarikovoj, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Centar prestonice biće zatvoren za saobraćaj tokom trajanja ''Parade ponosa''

Večeras od 20 časova, biće zabranjeno i parkiranje u Nemanjinoj, od Ulice kneza Miloša do Svetozara Markovića, a iz "Parking servisa" apeluju da građani ne parkiraju u zoni ulica gde će biti održana ta parada.

Sutra, od četiri sata ujutro za saobraćaj će biti zatvorene ulice Kneza Miloša (od Bulevara kralja Aleksandra do Višegradske), Kralja Milana (od Trga Slavija do Trga Nikole Pašića), Nemanjina (od Trga Slavija do Balkanske).

Biće zatvorene i ulice Admirala Geprata, Kraljice Natalije (od Balkanske do Kneza Miloša), Resavska (od Krunske do Vojvode Milenka), Mišarska, Kralja Milutina (od Tiršove do Krunske), Svetozara Markovića (od Krunske do Vojvode Milenka).

Biće zatvorene i Njegoševa (od Beogradske do ulice Kralja Milana), Dobrinjska, Birčaninova (od Sarajevske do Deligradske) i Vojvode Milenka (od Resavske do Kneza Miloša).

Završetak parade i izmena režima saobraćaja predviđa se u nedelju, u 17 časova.

Preporučeni alternativni pravci su ulice Savska i Karađorđeva, Bulevar vojvode Bojovića, Terazije, Trg Nikole Pašića, Bulevar kralja Aleksandra, Beogradska, Trg Slavija, Bulevar oslobođenja, Autokomanda i autoput.

Tokom održavanja manifestacije, od četiri časa do 17 časova, biće promenjen i režim rada linije GSP-a.

Vozila sa tramvajske linije devet saobraćaće od okretnice "Banjica" do Slavije i dalje Beogradskom, Bulevarom kralja Aleksandra i Ruzveltovom do okretnice "Omladinski stadion".

Vozila sa tramvajske linije dva će od Slavije ići Beogradskom ulicom i Bulevarom kralja Aleksandra preko Vukovog spomenika i Dorćola do Pristaništa.

Vozila sa tramvajske linije sedam i 12 će od Zemunskog puta odnosno Savskog trga saobraćati Krađorđevom preko Pristaništa i Dorćola do Ruzveltove ulice i dalje redovnim trasama.

Trolejbuske linije 40, 41 i 22L biće privremeno ukinute, a uspostavljena privremena autobuska linija 41A od Banjice trasom trolejbuske linije 41 do ulice Dr Milutina Ivkovića zatim preko Autokomande, Bulevarom oslobođenja, Trga Slavija, Beogradskom, Bulevarom kralja Aleksandra i Trga Nikole Pašića do Studentskog trga.

Trolejbuske linije 19, 21, 22, 29 i autobuska linija 31 saobraćaće od perifernih terminusa do Trga Salavija.

Autobusi sa linije 83 kretaće se preko Brankovog mosta i Zelenog venca, a od Terazijskog tunela Dečanskom, preko Trga Nikole Pašića, Bulevarom kralja Aleksandra i Beogradskom do Trga Slavija i dalje redovnom trasom.

Vozila sa autobuske linije 78 saobraćaće od Savskog trga Savskom, preko Mostarske petlje, Bulevarom Franše D'Eperea do Autokomande i dalje redovnom trasom.

Autobusi sa linije 23 će od Glavne pošte ići Bulevarom kralja Aleksandra, Beogradskom preko trga Slavija, Bulevarom oslobođenja i Bulevarom Franša D'Eperea do Mostarske petlje i dalje redovnim trasama.

Vozila sa autobuskih linija 37 i 58 saobraćaće od Trga Nikole Pašića Bulevarom kralja Aleksandra, Beogradskom preko Trga Slavija, Bulevarom oslobođenja i Bulevarom Franše D'Eperea do Mostarske petlje i dalje redovnim trasama.

Vozila sa autobuskih linija 52, 53 i 56 će se od Mostarske petlje kretati Drinskom, Sarajevskom, Hajduh Veljkovim vencem, Balkanskom, Mihaila Bogićevića, preko Savskog trga i Savskom ulicom ka Mostarskoj petlji i dalje ka perifernim terminusima redovnim trasama.

Vozila sa autobuske linije 44 će od Trga Nikole Pašića saobraćati Bulevarom kralja Aleksandra, Beogradskom preko Trga Slavija, Bulevarom oslobođenja preko Autokomande, ulicom DrMilutina Ivkovića, Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića do Bulevara vojvode Putnika i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 24 u oba smera će saobraćati Beogradskom ulicom, umesto ulicama Kralja Milana i Svetozara Markovića.

Vozila JGS-a na izmenjenom delu trase koristiće sva postojeća stajališta. Sva vozila sa trolejbuskih linija 19, 21, 22 i 29 izaći će na trasu do 5 sati.

Od 4 do 5 sati ujutru saobraćajna policija će omogućiti da vozila sa trolejbuskih linija prođu kroz ulicu Kralja Milana do perifernih terminusa, navedeno je u saopštenju.

POVEZANE VESTI

Subota 09.10.2010. 17:57
Ma, ne menjajte saobraćajni režim, menjajte ...
Subota 09.10.2010. 18:18
ima li još ko normalan u srbiji?danima nas jeb...te sa tim pederima
Subota 09.10.2010. 21:52
Strasno...doci ce 50-ak pedera iz okolnih zemalja, prosetati 2 minuta (pretrcati) i otici....kamere ce snimiti i prikazivati i pricati po citav dan o tome... a ja zbog toga ne mogu na deciji sajam sutra sa zenom i detetom, ne mogu do Kalemegdana niti do tazbine jer za sva ova odredista prolazim kroz policijski tampon... Prezirao sam kvislinge na vlasti a od sada ih i mrzim... Takodje, verujem da ova situacija ne odgovara ni pederima ovde jer bes koji gradjani navuku zbog uvoznih gejeva iskalice na domace koji su do sada imali miran zivot ma kakav im on bio...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online