Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 16.12.2016.
15:39
Srna A

"Hrvatska da se pokrije ušima! A, ko sa nama neće lepo..."

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je da bi Hrvatska trebalo da se "pokrije ušima" i ćuti kada se pominju manjine i odnos prema manjinama, prema građanima koji nisu iste vere i nacionalnosti, prema njihovoj imovini i školovanju.

Tanjug
Predsednik odbrusio Hrvatima: Tomislav Nikolić

Nikolić je naglasio da Srbija ne želi na bilo koji način otvarati bilo kakav sukob sa Hrvatskom, ali da ima granicu do koje trpi.

- Vodu kada pritiskate, pa i ona pokaže otpor, a kamoli narod kao što je srpski. Ko sa nama hoće lepo dobiće lepše, ko sa nama ne želi lepo više možda nećemo da uzvratimo ružno, ali ne može da očekuje da imamo neku previše dobru saradnju - rekao je Nikolić u Kragujevcu.

On je ocenio da Vlada Srbije radi izvanredno, da je sada na ispitu EU i da će se vrlo brzo videti da li Hrvatska, blokirajući Srbiju, sprovodi svoju volju ili služi da bi se opravdao zamor proširenja EU, prenose beogradski mediji.

- Nemoguće je da je 27 država na jednoj strani, a jedna država na drugoj i da je ona u pravu i da se to toliko poštuje - rekao je Nikolić i dodao da će se uskoro videti tačne namere EU.

On je poručio da Srbija nikada neće odustati od EU jer je cilj bolji život i članstvo u EU.

- Na EU je da kaže da li nas tamo zaista hoće, pošto je postalo sasvim jasno da zahtev u vezi sa nezavisnošću Kosova ne bi mogao da prođe. Čini mi se da se ovako prolongira ulazak u EU jer se pojavljuju države koje nam spočitavaju rešavanje nekih pitanja koja ni sama nisu dobro rešila - rekao je Nikolić.

POVEZANE VESTI

Petak 16.12.2016. 16:22
Nikolić je naglasio da Srbija ne želi na bilo koji način otvarati bilo kakav sukob sa Hrvatskom, ali da ima granicu do koje trpi....................Pa hoce li ovi samohvaleci Kvislinzi reci vec jednom gdje je ta granica??? Sudeci po svemu oni nece postaviti tu granicu i sto ih prije deinstaliramo sa vlasti to ce mo prije docekati slobodu.....
Petak 16.12.2016. 16:26
On je poručio da Srbija nikada neće odustati od EU jer je cilj bolji život i članstvo u EU...................Koliko puta ova vlast treba da ponovi ovu istinu da bi Srbi a i ostali gradjani Srbije shvatili da oni misle ozbiljno i da su ka tome cilju spremni da idu do posljednjeg zivog stanovnika. Za racun par hiljada vlastodrzaca i njihovi poltrona oni su spremni da zrtvuju citav narod. Vostani Serbie...
Petak 16.12.2016. 17:38
a vi iz redakcije gledajte pa brisite komentare koji su upuceni naciji ljudima sve ono sto je u interesu naroda.. ne znam za koga radite ali saznace se verujte mi, jer sam primetio da brosete sve ono sto je bitno za nas a nigde nijedne psovke nema , koji je vas cilj ko vama upravlja ne znam, ali saznace se
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online