Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 06.12.2016.
09:43
Tanjug A

Hrvati pretili Vulinu: Braćo, ako više ikad ovaj srbo-četnik dođe u našu domovinu, udrite!

Na društvenoj mreži Fejsbuk, na profilu korisnika pod imenom Hrvoje Jurić, srpskom ministru rada, zapošljavanja i socijalne politike Aleksandru Vulinu upućene su pretnje smrću, prenela je TV Most.

Tanjug
Ne brinu ga pretnje iz Hrvatske: Aleksandar Vulin

Srpskom ministru prete zbog toga što je Evropsku uniju pozvao da reaguje na bujanje fašizma u Hrvatskoj.

"Pozivam sve domoljube da ovom ludaku i mrzitelju svega što nije srbijansko stane u kraj. Treba ga ubiti! Braćo, ako više ikad ovaj srbo-četnik dođe u našu domovinu, udrite!", piše na tom Fejsbuk profilu.

Na ovom profilu, kako se navodi, stoje grb NDH, slogan "Crna legija - za dom spremni", kao i fotografije Ante Pavelića i ostalih vođa ustaške NDH-a.

Komentarišuci najnoviju pretnju, ministar Aleksandar Vulin rekao je da to za njega "nije ništa novo".

- Ne prođe ni jedan dan a da mi ne stigne neka pretnja smrću. Obično su to pripadnici fašistickih formacija, ustaše, UČK, često kriminalci koji se osete prozvanim zbog pljačkaških privatizacija o kojima govorim - rekao je ministar Vulin TV Most.

On je naveo da pretnje dobija i preko društvenih mreža, ali i na broj telefona putem sms poruka.

- Dokle god ne mislim da mi porodica nije ugrožena, ne prijavljujem pretnje. Trudim se da živim svoj život i ne želim od toga da pravim političku promociju - rekao je Vulin.

POVEZANE VESTI

Utorak 06.12.2016. 13:48
Nemoj da vam dodje Rambo Vulina tamo da sredi sve usrase.
Utorak 06.12.2016. 14:42
./////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Sto se vise ne prestane pricati o hrvackom usrastvu i onome sto oni rade. Mnogi Srbi ( ako su Srbi a ne jugosloveni) na pojavu fas//isticki i usraski organizacija kao i njihovi simbola u hrvackoj, reaguju kao da se to desava u zajednickoj drzavi i "roditeljski" im pokusavaju objasniti da grese. Nisu svijesni da su upravo oni u zabludi. Hrvati su u svom prirodnom stanju i obliku. Zive svoj san i ponasaju se u skladu sa svojom prirodom. To nije nasa stvar vec njihova. Umjesto da se napravi Srbska nacionalna strategija i da se snage usmjere na jacanje drzave Srbije , prekinu diplomacki odnosi sa rezimima u Zagrebu, Sarajevu, Podgorici, Tirani nas stalno bombarduju sa tim sta je neki su//pak u okolini izjavio. Nasa je briga kako sacuvati R Srbsku, Kako protjerati teroriste sa Kosova i Metohije i osloboditi Srbske zemlje. Tu ne smije biti kompromisa . Sta nas briga sta kaze bakir ili kitaroviceva, sta kaze tahiri ili obama, mogerini i ostali paraziti. Nasa je obaveza da ne zaboravimo nase milionske zrtve iz 20 og vijeka i da sprecimo nove. Da uzmemo ono sto je nase i sprecimo nove otimacine. Pitanja sta rade ovi oko nas nisu u sustini nimalo bitna, jer oni to rade u kontinuitetu i radice i dalje. Jedino je bitno sto radimo mi ili sto ne radimo a trebali bi.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online