Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Četvrtak 05.05.2016.
14:08
Vestionline A

Kako su izbori otkrili tajni "brak" Vučića i Šešelja

"Ponovljeni izbori na 15 biračkih mesta pokazali su da je na sceni tajni brak između Aleksandra Vučića i Vojislava Šešelja", kaže predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić.

Reuters
Ko je sa kim u braku

Ona je naglasila da je Srpska radikalna stranka juče osvojila strahovito malo glasova - pet, osam ili deset glasova na biračkim mestima koja imaju po 1.000 ljudi što kako ističe, pokazuje da su radikali glasali za SNS, prenosi TV N1.

Govoreći o situaciji na glasačkom mestu na Novom Beogradu, Sanda Rašković Ivić je navela da je na tom mestu sve bilo u redu do momenta dok predsednik biračkog odbora, koji je iz SNS-a nije video rezultate zbog čega je, uplašen, odbio da potpiše zapisnik i preda materijal.

Tanjug
Sanda Rašković Ivić

Imamo dokaza da se kralo

- Na tom mestu je Vučić izgubio izbore. Imao je 260 glasova a DSS, potpomognuti glasovima drugih stranaka opozicije, skoro 330 glasova. Tu je potučen Aleksandar Vučić. On je izrekao laž da je pobedio na svim mestima jer nije pobedio na Novom Beogradu - navela je ona.

Prema njenim tvrdnjama, koalicija DSS-Dveri bi osvojila oko osam odsto glasova da izbori nisu pokradeni.

- Imamo dokaza da se kralo i formiraćemo anketni odbor u parlamentu. To pokazuje celi niz dokaza do kojih smo došli. Izborna krađa na Kosovu i Metohiji je bila enormnih razmera - navodi ona.

Vučić se ne bi potresao

Naglašava da je izborna krađa rađena sistematski i vrlo inteligentno.

Na pitanje zašto nisu tražili ponavljanje celog izbornog ciklusa ako je već bilo izborne krađe i zašto priznaju rezultate izbora ona je odgovorila:

- Na Aleksandru Vučiću, koji je najjači čovek u Srbiji i koji drži sve poluge vlasti je da, ovako delegitimisan, raspiše nove izbore. Mi mu nećemo dati to zadovoljstvo da kažemo da nećemo priznati ove izbore i da niko od opozicije neće da uđe u paralment. Mislite da bi se on potresao? Naravno da ne bi.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 05.05.2016. 14:44
Sve je jednostavno . Seselj se vatio iz Kavlobaga i Vivovitice i postao potrcko svom potrcku .
Četvrtak 05.05.2016. 14:28
E, ako to kaže NATO Sanda i NATO Boško, mora da je sušta istina. Smiješni su cenzus "pobjednici".
Četvrtak 05.05.2016. 16:15
Nakon ovi izbora neke stvari su izasle na vidjelo. Polovina naroda ne izlazi na izbore a mozda i vise .Kadse sve oduzme i doda za vucka nije ni 2o% gradjana. Da nije kradje , mrtvi glasaca i drugi izborni nepravilnosti za njega bi bolo mozda svega15% Tesko se mozereci, Srbija je glasala i odlucila. Sada se moze postaviti i pitanje. Da li je vucko vise Radikal nego sto se prestavlja ili je seselj vise SNS ovac nego se prestavlja. Seseljova otvorena podrska vucku je vise nego zabrinjavajuca imajuci u vidu kakvu pogubnu politiku vodi na stetu nasi drzavotvorni nacionalni interesa a o privredi da se i ne govori. Mozda je tako i bolje. Razotkrili se sami. Vostani Serbije...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online