Četvrtak 05.05.2016.
14:08
Vestionline

Kako su izbori otkrili tajni "brak" Vučića i Šešelja

Reuters
Ko je sa kim u braku

Ona je naglasila da je Srpska radikalna stranka juče osvojila strahovito malo glasova - pet, osam ili deset glasova na biračkim mestima koja imaju po 1.000 ljudi što kako ističe, pokazuje da su radikali glasali za SNS, prenosi TV N1.

Govoreći o situaciji na glasačkom mestu na Novom Beogradu, Sanda Rašković Ivić je navela da je na tom mestu sve bilo u redu do momenta dok predsednik biračkog odbora, koji je iz SNS-a nije video rezultate zbog čega je, uplašen, odbio da potpiše zapisnik i preda materijal.

Tanjug
Sanda Rašković Ivić

Imamo dokaza da se kralo

- Na tom mestu je Vučić izgubio izbore. Imao je 260 glasova a DSS, potpomognuti glasovima drugih stranaka opozicije, skoro 330 glasova. Tu je potučen Aleksandar Vučić. On je izrekao laž da je pobedio na svim mestima jer nije pobedio na Novom Beogradu - navela je ona.

Prema njenim tvrdnjama, koalicija DSS-Dveri bi osvojila oko osam odsto glasova da izbori nisu pokradeni.

- Imamo dokaza da se kralo i formiraćemo anketni odbor u parlamentu. To pokazuje celi niz dokaza do kojih smo došli. Izborna krađa na Kosovu i Metohiji je bila enormnih razmera - navodi ona.

Vučić se ne bi potresao

Naglašava da je izborna krađa rađena sistematski i vrlo inteligentno.

Na pitanje zašto nisu tražili ponavljanje celog izbornog ciklusa ako je već bilo izborne krađe i zašto priznaju rezultate izbora ona je odgovorila:

- Na Aleksandru Vučiću, koji je najjači čovek u Srbiji i koji drži sve poluge vlasti je da, ovako delegitimisan, raspiše nove izbore. Mi mu nećemo dati to zadovoljstvo da kažemo da nećemo priznati ove izbore i da niko od opozicije neće da uđe u paralment. Mislite da bi se on potresao? Naravno da ne bi.

2024 © - Vesti online