Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 15.10.2015.
10:40
Informer A

Ćazim Osmani kupio Slobinu kuću na Dedinju

Kontroverzni albanski biznismen Ćazim Osmani kupio je kuću pokojnog predsednika Srbije Slobodana Miloševića u Tolstojevoj 33 na Dedinju, i narednih dana bi za nju trebalo da isplati 3,5 miliona evra.

yllpress.com
Uskoro će se Feliks baškariti u velelepnoj vili na Dedinju: Ćazim Osmani

Osmani je konačan dogovor o kupovini vile pre desetak dana sklopio sa Mirom Marković. Osmani i Miloševićeva udovica nisu direktno pregovarali, već je sve išlo preko posrednika, Milutina Mrkonjića, počasnog predsednika SPS i bivšeg ministra.

Prema rečima izvora, Ćazim i Mira su se oko svega dogovorili, a ostalo je samo da se realizuje isplata, posle čega Osmani može da se useli u novi dom.

Izvor kaže da je Ćazim već duže vreme hteo da kupi kuću, ali da je dogovor kočila visoka cena koju je Mira Marković postavila.

- Tražila je između četiri i pet miliona evra, što ovaj nije hteo da plati - dodaje izvor i ističe da su Osmani i Markovićeva vodili pregovore preko posrednika.

- U ulozi zastupnika Mirinih interesa našao se Mrka. Mesecima joj je prenosio ponude Osmanija, s kojim je takođe dobar prijatelj - ističe izvor.

Osmani je potvrdio da ga kuća veoma interesuje.

- Za tu kuću sam zainteresovan. Ništa još nisam realizovao do kraja jer nisam imao vremena da se posvetim tome. Kad budem ugrabio dovoljno slobodnog vremena, videću šta i kako - rekao je Osmani.

POVEZANE VESTI

Petak 16.10.2015. 10:48
A tu kucu mira je sigurno zaradila znojeci se radom,tako "malu" vrednost u Srbiji mogu da ostvare samo elita i to mozda kao sto je i marko istovarao gajbe.Ako je vest o trgovini izmedju mire i cazima potvrdjena onda se vidi da crvena banda jos uvek dobro saradjue i funkcionise,a to sve sa narodne grbace.Zar bar danas nema nikoga da drugaricu upita,kako to ona u tako teskim vremenima dodje do tolikog bogadstva.Ali ko danas da je tako nesto pita ,kada su i ovi danas ,tj deca ili unuci copinih naslednika isti,kao sto su bili njihovi stari.Copina skola je dugo trajala i dobro je njih vaspitala,tako da se necemo jos dugo oporaviti od copine dobrote,pogotovo to vazi za Srbe njegove NE-pristalice.
Petak 16.10.2015. 07:19
Мира Марковић је морала да продаје своју кућу.А зашто мора да прода своју кућу.Па зато што Српска власт јој не дозвољава долазак у Србији и зато се опростила од своје куће у Србији.Влада Србије није дозволили сахрану Слободана Милошевића на гробље у Београду.Влада Србије није дозволила сахрану Слободана Милошевића на гробље у Пожаревац па смо морали да сахранимо Милошевића и двориште његове куће.Па дали је то нормално од власти Србије да не дозволе сахрану Милошевића на гробље ни у Београд ни у Пожаревац.Дали неко зна да је неки човек сахрањен у двориште своје куће.То је жива срамота.Мира Марковић се опростила од своје куће јер јој је забрањен долазак у Србији .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online