Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 08.09.2015.
13:08
b92 A

"Julovci opet nikli kao pečurke posle kiše"

Lider SPO Vuk Drašković kaže za B92 da su "julovci ponovo nikli kao pečurke posle kiše" i da ih ima u najvišim strukturama.

Tanjug
Neko vrši pritisak na sudiju: Vuk Drašković

Kako je rekao, to je doprinelo atmosferi u kojoj je oslobađajuća presuda trojici bivših pripadnika Državne bezbednosti za umešanost u atentat na Draškovića u Budvi.

Drašković navodi i da je pokazatelj da su stare strukture i dalje aktivne činjenica da je "bivši telohranitelj supruge Slobodana Miloševića Mirjane Marković sada zamenik direktora BIA".

Lider SPO je rekao da će slučaj verovatno završiti posle žalbe na Apelacionom sudu, kao i da je on spreman da ide u Strazbur ako ima potrebe.

- Problem je što tada više nisu okrivljeni oni, već država Srbija - rekao je Drašković.


Drašković ocenjuje novu presudu kao skandal i navodi da isti sudija koji je pre tri godine presudio da svi dokazi ukazuju na krivicu trojice optuženih, sada presuđuje potpuno suprotno.

- Ne znam ko vrši pritisak i ko ucenjuje nju ili njenu decu - rekao je Drašković.

Opširnije u vestima TV B92 u 16h.

Viši sud u Beogradu oslobodio je trojicu pripadnika Državne bezbednosti optužbi za pomaganje u pokušaju ubistva lidera SPO Vuka Draškovića u Budvi 2000. godine.

POVEZANE VESTI

Utorak 08.09.2015. 13:34
Bez obzira koga su planirali ub/iti ili su ub/ili to zlo treba da bude iza resetaka. Mi prakticno nemamo DB jer je to postao servis strani obavjestajni sluzbi. Dobar dio sudija je na istoj liniji i zadatku. U Srbiji je neophodno napraviti kompletno ciscenje korumpiranog sudstva, DBa i politicara. Za sada nevidim da postoi mogucnost da se to ucini sa ovom garniturom politicara na vlasti. Jedan od pokazatelja nase nesrece je i taj sto ni jedna vlast do sada nije ni razmisljala o tome da ukloni onu vampirsku mrcinu broza ( koi je kriv za smrt vise stotina hiljada Srba) vec trose novac na odrzavanje te sramote za Srbski rod. Komunisticko sjeme zla je vampir rasadio po Srbiji i kad tad ako mislimo opstati moracemo ga ukloniti. Bolje prije nego kasnije.
Utorak 08.09.2015. 13:38
DB je odabrao vodje vecine opozicioni stranaka da bi stvorio privid demokratije i okruzenje u kome su "bivsi" komunisti nastavili svoj zl/ocinacki posao. Zato su nasi politicari jedino sposobni za pljacku i iz/daju nacionalni interesa.
Utorak 08.09.2015. 17:54
Idi Vuče u aleju velikana pa stani pred krst šantavog velikana i priupitaj:Zašto ja propadoh a bejasmo na istom putu.Ti si gazio stazu koju sam ti ja utro,ti si pevao moju pesmu,ti si gledao mojim očima.Ko te uzdiže,te ja propadoh???????????
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online